PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Założę się że ten film, będzie miał średnią, 5 albo 6. Ja osobiście myślę że ocenię go
wysoko. Ale w tych czasach, nie da się zrobić Horror Sci-fi, który by się spodobał, choćby nie
wiem, co się działo w film, to i tak ludzie powiedzą że jest beznadziejny.
Po prostu filmy Sci-fi już się nie opłaca robić...

mattian23374

średnią to Ty masz IQ 5 lub 6

mattian23374

Nie oceniajcie filmów po trailerach. Za 4 - 5 miesięcy zobaczymy ocenę na Filmwebie. Ale ja nie będę sugerował się innymi gustami - Zdam się na swój.

ocenił(a) film na 8
mattian23374

Skoro gnioty s-f pokroju avatara mogą mieć blisko 7.5 średnią to nie widzę opcji by Prometeusz nie mógł walczyć o 8 (jeśli spełni nadzieje w nim pokładane).

ocenił(a) film na 7
Dealric

Hahha, z tą oceną Avatara to były jaja... :D Nawet na 1 miejscu był kiedyś. ; p

ocenił(a) film na 5
mattian23374

Akurat ten portal jest dziadowski za dużo pokemonów się tu zebrało i za dużo fanboyów, widać ze prometeusz bedzie miał niesamowite efekty specjalne i świetny klimat to mi wystarcza,ale pożyjemy zobaczymy ten film ma wielki potencjał.

mattian23374

Jakiej średniej by nie miał, ja wiem jedno. Ten film wyrucha konkurencję w tym roku po całości.

ocenił(a) film na 10
mattian23374

Niech skonam, ale jak by była możliwośc to juz za same trailery daje najwyższa ocene:P Ponieważ uruchamiają moją wyobraźnie i czekam z wielką niecierpliwością na ten film. A juz bardzo dlugo go oczekuje. I licze ze sie nie zawiode