Ludzi na Ziemi jest 10 miliardów. Inżynierowie przed 35 tysiącami lat mieli technologię znacznie potężniejszą niż ludzie za 200 lat. Dajmy na to że Inżynierów sprzed 36 tysięcy lat było z 100 miliardów. Pytanie jest proste. Co się z nimi stało? Bo chyba nie wymarli tym bardziej posiadając taką technologię. A mało tego powinni skolonizować całą Galaktykę.
Mam pytanie spoza tematu.Mój ulubieniec, Atoirtap twierdzi jakobyś mu na privie zdradził,że jesteś mną a TrzyCycki to mój kolejny w jego rojeniach nick i konto?)
Ta głowa jest moja, a ta twoja. A tamta od Atoprata. Głowa Atoprata jest głupia.
Ok. 3,2 miliarda lat temu - Przedstawiciele gatunku znanego jako Giganci kontrolują większość Drogi Mlecznej, włącznie z Ziemią[1] (Aliens: Apocalypse - The Destroying Angels).
Ok. 1,6 miliarda lat temu - Giganci zostają niemal doszczętnie wytępieni przez linguafoeda acheronsis (Aliens: Apocalypse - The Destroying Angels).
Sam jesteś bzdurą. Otwórz oczy ignorancie. Prometeusz po głębszej analizie nadaję się na umieszczenie w tej historii, zresztą w filmie też jest coś na temat tego że jest ich już mało, bo wyginęli, niemal.