PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=523230}

Prometeusz

Prometheus
2012
6,3 190 tys. ocen
6,3 10 1 189741
5,7 74 krytyków
Prometeusz
powrót do forum filmu Prometeusz

Ludzi na Ziemi jest 10 miliardów. Inżynierowie przed 35 tysiącami lat mieli technologię znacznie potężniejszą niż ludzie za 200 lat. Dajmy na to że Inżynierów sprzed 36 tysięcy lat było z 100 miliardów. Pytanie jest proste. Co się z nimi stało? Bo chyba nie wymarli tym bardziej posiadając taką technologię. A mało tego powinni skolonizować całą Galaktykę.

ocenił(a) film na 1
TrzyCycki

Mam pytanie spoza tematu.Mój ulubieniec, Atoirtap twierdzi jakobyś mu na privie zdradził,że jesteś mną a TrzyCycki to mój kolejny w jego rojeniach nick i konto?)

ocenił(a) film na 1
Marekgdapl

Ta głowa jest moja, a ta twoja. A tamta od Atoprata. Głowa Atoprata jest głupia.

ocenił(a) film na 5
Marekgdapl

Ja też chce być TrzyCycki.

ocenił(a) film na 1
Shambler

A chciałbyś sobie podotykać TrzyCycki?

ocenił(a) film na 10
TrzyCycki

zaraz puszcze pawia

TrzyCycki

Zabili ich obcy. Poczytaj sobie o tym.

The_Fallen

Dużo jest o tym napisane z komiksów i noveli., ew. książek.

ocenił(a) film na 1
The_Fallen

Napisz mi o tym

TrzyCycki

To se poszukaj

ocenił(a) film na 1
The_Fallen

Tzn Alieni (Xenomorphy)?

TrzyCycki

wejdz na polska strone.....

http://pl.alien.wikia.com/wiki/Chronologia

ocenił(a) film na 1
The_Fallen

Ok. 3,2 miliarda lat temu - Przedstawiciele gatunku znanego jako Giganci kontrolują większość Drogi Mlecznej, włącznie z Ziemią[1] (Aliens: Apocalypse - The Destroying Angels).
Ok. 1,6 miliarda lat temu - Giganci zostają niemal doszczętnie wytępieni przez linguafoeda acheronsis (Aliens: Apocalypse - The Destroying Angels).

TrzyCycki

Bo jeszcze jacyś żyli....

użytkownik usunięty
The_Fallen

Z Prometeusza wynika, że jeszcze 2 tys. lat temu szykowali się do rajdu na ziemię, mając bazę na odległej planecie, więc źle z nimi nie było.

''zostają niemal doszczętnie wytępieni'' Czyli jeszcze jacyś żyli...nie umiesz czytać?

użytkownik usunięty
The_Fallen

To są bzdury nie mające wiele wspólnego z filmowym universum obcego.

Sam jesteś bzdurą. Otwórz oczy ignorancie. Prometeusz po głębszej analizie nadaję się na umieszczenie w tej historii, zresztą w filmie też jest coś na temat tego że jest ich już mało, bo wyginęli, niemal.

ocenił(a) film na 8
TrzyCycki

Odpowiedzią jest pytanie.