Otóż wydaję mi się że film będzie przedstawiał wydarzenia które miały miejsce przed
lądowaniem Nostromo na wulkanicznej planecie, gdyż w powyższym filmie mają pojawić
się nie tylko legendarni obcy ale też Kosmici których to właśnie jedno truchło można
podziwia przyrośnięte do fotela w pierwszej części przygód Elen Ripley ;) Jeśli film zostanie
utrzymany w klimacie początków obcego, i dodać do tego dzisiejsze efekty specjalne to
może być to wielki hit na kolejne 30 lat, pożyjemy zobaczymy. Już się nie mogę doczekać
premiery :)
Przed chwilą skończyłem oglądać 8 pasażera Nostromo i jestem przekonany, że Prometeusz będzie pokazywał wydarzenia z przed lądowania Nostromo na tej planecie. Nostromo odebrał niby sygnał "SOS" i na nią wylądował. Następnie udali się na rekonesans gdzie napotkali na pierwsze stadia Obcego i od tego zaczyna się cała fabuła 8 pasażera. Uważam, że to może być naprawdę dobry film zważając na scenerię, fabułę jaką można stworzyć no i Ridley Scott jako reżyser. Jestem dobrej myśli. Obsada również jest bardzo dobra. ! Nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że nie będzie rozczarowania.
no właśnie on był za mały jak na planetę a nawet na planetę karłowatą -coś w rodzaju planetoidy ale na tyle dużej że możmnabyło ją nazwać księżycem:-)
Dzień dobry. Wielkość ciała niebieskiego, w kontekscie takim, w jakim sie wypowiadasz, nie ma znaczenia podczas procesu klasyfikownia go jako ksiezyca (oczywiscie musi byc mniejsze, niz planeta, planetoida lub planeta karłowata, wokol ktorej krąży). LV 426 to planetoida, była o tym mowa w samym filmie. POZDRO.
mała "dygresja" Nie ksiezyc, tylko ksiezyc, nie Planeta, tylko planeta. Nie ksiezyc, tylko planetoida. LoLoO PoZdRoO
na miłość Boską używaj polskich znaków !!
poza tym użyj przecinków w mojej wypowiedzi która próbowałeś poprawić i w swojej ostatniej i litości trzeba wiedzieć kiedy się już nie odpisuję .... ale jak ktoś lubi mieć ostatnie słowo ... co ja mogę
z logika to Ty sie nie witales, mysle, nigdy. Masz tupet, zeby w tej sytuacji udawac Miodka. Pozdro :).
w tej sytuacji ... ktoś nie użył przecinka ... ahhh ta atmosfera .... to napięcie ....
Matko Boska jako widocznie mądrzejszy daruje sobie tą rozmowę. ;] adios anaalfabetos