Nie ma tu żadnej sceny w stylu "zabili go i uciekł" chodzi mi tu o wiele różnych aspektów, nie o strzelanie jak mogła by sugerować dosłowna interpretacja tego cytatu. Czyli mam na myśli, że to takie realistyczne sci-fi jest, a nie GW. Spodziewającym się ujrzeć w tym filmie obcego radzę przemyśleć przed obejrzeniem czy tak naprawdę oprócz mediów, ktoś z twórców filmu obiecywał że on tu będzie. Tym którzy uważają, że fabuła to bzdura etc. sugeruję, że być może pomylili gatunki filmowe. Jak się ma takie refleksje po tym filmie to polecam jednak produckje oparte na faktach autentycznych. Bajka o czerwonym kapturku też jest fikcją a jednak nikt tego nie podkreśla głośno:) Dlaczego nie 10/10 ? Sam nie umiem powiedzieć dokładnie, być może zabrakło jak dla mnie jeszcze z 15 minut akcji bo robiło się coraz ciekawiej.
Bardzo podoba mi się zdanie:
"Tym którzy uważają, że fabuła to bzdura etc. sugeruję, że być może pomylili gatunki filmowe"...Dowód pewnego rodzaju epidemii u osób,którym ten film się spodobał.
Jakaś ułomność każę im sądzić że po filmie sf nie można spodziewać się dobrej,spójnej fabuły))))))))))))))
No i ta "konsekwencja":film jest dobry i logiczny i a jak nie to o co chodzi przecież to sf.
Brawo autor!!!!
Gdyby twój iloraz inteligencji pajacu chociaż trochę przekraczał 100 to byś film zrozumiał cwelluwo. Dla mnie 10/10. Bije na łeb i szyję Łowcę Androidów.
Też brawa dla autora)))Panie radco prawny...pozostaje mi żałować,że pańscy koledzy nie mogą mają okazji poczytać tych rzeczowych uwag.Byliby zapewne pod wrażeniem.Wielkim.
Ty dzieciaku z braku pracy i z braku towarzystwa już nie wiesz co masz ze sobą zrobić i przez cały czas tutaj trollujesz. Co jest ci smutno? Jesteś samotny? Dam ci radę. Idź do "pośredniaka" a jak ci się nie chce robić to idź pobaw się sankami albo dupolotem. Ale proszę cię bardzo nie zakładaj zbyt wielu kont, bo wiem że ą twoje. A wszystkie oceny filmów których dokonałeś w oparciu o profil "Marekgdapl" zostaną automatycznie przez adminów anulowane. I jeszcze jedno, odnośnie współczucia, to ja współczuję twoim rodzicom że, muszą mieć taką niedorajdę jak ty na utrzymaniu. Skoro film "Prometeusz" cię nie interesuje to co tu jeszcze robisz? Adijos? Masz soje "koryto" zwane "Miś" czy jeszcze tam jakąś szmirę.
Do misia to ty szczniaku nie dorosłeś, więc nie szcsekaj za dużo bo ci mama internetu nie opłaci w przyszłym miesiącu i pozostanie ci dupolot.
PS. Żenującą recenzję zrobiłeś na "You tube" filmowi "Prometeusz". Cytuję z pamięci: jest pan archeolog jeszcze, jest pan biolog, jest pan geolog, jest jeszcze pan ochroniarz... Dzieciaku ty chyba zawodówkę skończyłeś.
Panie radco prawny...zdobywco doktoratu z nauk prawnych.Współczucie dla moich rodziców to właśnie adekwatne uczucia jakie może budzić moja osoba u wykształconego 30-latka.Jeszcze raz gratuluję klasy i poziomu))))))))))))))))))))))))))))))