To będzie arcydzieło i najlepszy film 2012, ale tylko i wyłącznie wtedy, gdy będzie R (a po trailerze nie wyobrażam sobie, by mogło być PG-13).
no, ale pewnie duzo kin ma filmy ktore maja jutrzejsze prmiery i reklama jest przed tymi filmami. Wiec film wyciekl dzieki jakiemus milemu operatorowi najprawdopodobniej.
http://www.youtube.com/watch?v=nvBtMS-cRiY&feature=youtu.be ten sam w zwolnionym tempie 2.43 widac dokladnie na stole lezy glowa sj
tylko wam tylki w glowie ? nie no fakt niezla dlatego ja chyba wybrali chociaz mi jakos nie pasuje do tego filmu ale 3.28 derelikt wyglada jak by go ktos zestrzelil byc moze wybuchl od srodka no i 3.33 fotel sj ktory wysuwa sie z podlogi ciekawie to wyglada ale jutro ma byc juz oficjalny zwiastun bedzie lepiej widac
moze tak naprawde nic i to bedzie najlepsze w jednej scenie widac skaczaca postac obejrzalem kilka razy i to jest w 99% czlowiek nie tam zaden xeno moze sj bedzie wplywal na ich psychike i zmuszal zeby sie pozabijali wzajemnie
To by było ciekawe, ale xeno mają się w tym filmie pojawić, w innej postaci niż je znamy, ale mają. Choć ja liczę na jedną scenkę z oryginalnym Alienem (np. pod koniec filmu), tak dla smaczku.
no ostatnie 15 minut filmu ma plynnie przechodzic w alienena sam scott to powiedzial 6 miechow czekania szlak mnie trafi ciekawe czy w filmie pojawi sie motyw podrozy w czasie bo slyszalem takie plotki