np w Polsce zapowiadany jest na 8 czerwca 2012 roku.
http://www.imdb.com/title/tt1446714/releaseinfo
a tutaj mogę tylko poprawić rok...
No właśnie patrze i mówię: co do CH**A??? Chyba tym cymbałom we łbach się poprzewracało jak myślą, że ja będę czekać do 20 lipca na mój najbardziej oczekiwany film! Te parę dni wytrzymałbym, żeby nie wchodzić na FB w celu poczytania opinii, ale dwóch miesięcy to nie wytrzymam !!! :/
Na stronie dystrybutora widnieje 20 VII. Można kląć, złorzeczyć itd., ale obawiam się, że nic tego nie zmieni. Lecą sobie, lecą. 2 tygodnie jeszcze bym zrozumiał...
Tak na marginesie, premiera w USA jest właśnie 8 VI, ciekawa sprawa, wg IMDb.com niektóre kraje europejskie dostaną film tydz. wcześniej.
nie to teraz mnie rozwliliscie 2 miechy czekac zostanie mi sciagniecie w wersji cam a tego bardzo nie chcialem
Wiem, wiem. Widziałem i cieszyło mnie to. Teraz nie mam tęgiej miny.
Z tego co widzę na IMDb.com, to wszyscy dostaną film najdalej w czerwcu, prócz Niemców i Włochów, którzy poczekają sobie odpowiednio do sierpnia i września - ale to z powodu wymogów dubbingowych... A co z nami? Pfff...
Skąd Ci z FB w ogóle takie informacje maja? Heh to wygląda tak jakby polscy dystrybutorzy czekali na zwiastun, aby podjąć decyzję czy film będzie kasowym sukcesem czy nie. Zdecydowali, że będzie i wiedząc, że w czerwcu za dużo na tym nie zarobią(wiadomo czym Polska będzie wtedy żyła) postanowili przenieść premierę filmu na lipiec. Tak to wygląda według mnie....