gdy slysze ze kategoria ma byc mniejsza bo wplywy z filmu tez takie beda od razu sie wkurzam bo nie moge pojac myslenia producetow!chca miec super dzielo ale chodzi tylko o kase wiec trzeba zrobic łagodniejszy film by dzieci mogly tez przyjsc!chore!mi od razu przypomina sie np:robocop 1987 pamiec absolutna 1991 itd nikt tam nie dbal o kategorie,brutalnosc to ich najwieksza zaleta choc nie mowie ze trzeba ja promowac ale skoro wynika to z fabuły itd to czemu nie?te filmy zyskały miano kultowych zarobily w cholere kasy i nie bylo problemu ze dzieci tego zobaczyc nie mogly,choc ja jako dziecko to widzialem i nie jestem seryjnym morderca i psychopata!chodzi mi o to ze ta poprawnosc powoli zabija sztuke!!!!!!!!!!!wszystko ma sie sprzedac i tyle a co bardziej dosadne juz jest poza głównym nurtem i cieżko to znalesc a kiedys nikt o tym nie myslal tylko tworzyl.podalem 2 tytuly które przyszly mi do glowy ale sami mozecie w 10 sek przytoczyc o wiele wieciej gdzie mimo przemocy film mial wlasnie swojego ducha:)pozdro.