PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=548}

Prosty plan

A Simple Plan
1998
7,3 6,4 tys. ocen
7,3 10 1 6407
7,8 13 krytyków
Prosty plan
powrót do forum filmu Prosty plan

a książke ktoś czytał?

użytkownik usunięty

polecam książke,bardzo dobry kryminał.Polecam również książke Ruiny Scotta Smitha,która została również przeniesiona na duży ekran.

Właśnie przeczytałam książkę Ruiny :p Bardzo mi się podobała ...planuje teraz zobaczyć film .. ciekawa jestem czy też mi się spodoba :]

Czytałem obie książki... Jakieś 2 tygodnie temu przeczytałem "Ruiny", dzisiaj skończyłem "Prosty Plan" i zgadzam się z Twoją opinią - bardzo dobry kryminał, trzyma w napięciu do ostatniej strony :)

Teraz planuję zobaczyć film. Mam nadzieję, że się nie zawiodę...tak jak zawiodłem się na "ekranizacji" Ruin (cóż, w mojej opinii film był fatalny).

użytkownik usunięty
ulvheding

Ja się zawiodłem strasznie na filmie. W książce Hank momentami zachowywał się jak "chuj-psychopata" a w filmie nie dość, że zabił laskę Lou tylko w obronie własnej to jeszcze nie był tak inteligentny jak w booku. I tak dalej i tak dalej. Coś chaotycznie dzisiaj piszę i słabo argumentuję ale mam rację:D

użytkownik usunięty

O... zapomniałbym. Książka trzyma cały czas w napięciu a film nie ma zbyt wiele wspólnego z thrillerem.