Film podobal mi sie baaaaardzo, jednak uwazam, ze to niesprawiedliwe, ze Jan znowu zaczal chodzic. Nie wiem czemu, ale uwazam, ze, ze tak po prostu nie powinno byc...
nagroda za poświęcenie
Ale czemu wydaje Ci się niesprawiedliwością `uzdrowienie` Jana? Przecież Bess wszystko to co zrobiła, zrobiła tylko po to aby Jan odzyskał zdrowie, to było dl aniej najważniejsze i spowodowało takie, a nie inne zachowanie. Bess akceptowała i robiła to czego chciał Jan wierząc, iż ofiarą ze swego ciała przywróci zdrowie mężowi. I tak też się stało jej poświęcenie zostało wynagrodzone i Jan znowu zaczął chodzić. Gdyby tak się nie stało to okazałoby się, że jej ogromne poświęcenie poszło na marne i że po prostu nie warto było tego robić.
wiem,
ale swiadomosc, ze rzeczywiscie ona mogla tak sie poswiecic i, ze to pomoglo, wydaje mi sie... no, niesprawiedliwe (nie zasluzyl...) Po prostu nie powinno tak byc...
pozdrawiam!
Hasza
Kocham Magde !!!!!
nie zrozumiesz tego nigdy, bo nie widziales Magdy, Ja kocha wszystko, na co Ona sie popatrzy, caly swiat ja uwielbia, wszystko co zostalo stworzone jest przez nia zniewolone
biedaku
strasznie CI sie ta milosc na mozg rzucila. Ona mieszka z facetem? A w ogole wie, ze ja kochasz?
Nie wierze w milosc do az takiego bolu. Ale slowo, kocham i to kocham mocno - wiele juz mojej Milosci wybaczylam, chyba az za wiele. Ale nie poswiece dla niego wszystkiego. Emily Watson grala kiedys inna, tez bardzo zakochana i do tego bardzo madra kobiete (w Metrolandzie), ktora na pytanie swojego meza "czy zawsze bedziesz mnie kochala, mimo wszystko?" zasmiala sie i powiedziala "chyba zartujesz" ;)
pozdrawiam!