Film bardzo mi się spodobał, aż dziw że do tej pory tak o nim cicho.
Prawdopodobnie wybiorę się jeszcze raz żeby zobaczyć go w kinie z drugą osobą :)
Świetna rola głównego bohatera, ku mojemu zaskoczeniu J. Alba również zagrała rewelacyjnie.
Film naprawdę dopracowany, świetny scenariusz , świetna gra aktorska.... co jest gwarantem sukcesu.
8.5/10
gra aktorska, scenariusz, reżyseria, smaczki, znakomita muzyka, J. Alba...
Geniusz!
moim zdaniem film jest slaby, przynudzal i to nie tylko momentami, zmusilam sie zeby obejrzec go do konca w nadzieji ze moze sie troche poprawi ale niestety rozczarowalam sie... na plusy muzyka, oraz gra Jessici Alby - na poczatku zemdlila mnie swoja slodzizna tak znana z innych filmow z jej udzialem, ale potem pokazala charakter i umiejetnosci. co nie zmienia faktu ze nudy... i o jakich zwrotach akcji mowicie...? jedyne zaskoczenie to to ze Sam byla czarnym charakterem a reszta przewidywalna...
w ktoryms momencie filmu niektore sprawy staly sie oczywiste, nie mowie ze nic mnie nie zaskoczylo. ja tylko wyrazam swoje zdanie, nie musze nikomu udowadniac czemu film mi sie nie podobal, a nikt nie musi mnie przekonywac, dlaczego mu sie podobal.