Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109455
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

Film bardzo mi się spodobał, aż dziw że do tej pory tak o nim cicho.
Prawdopodobnie wybiorę się jeszcze raz żeby zobaczyć go w kinie z drugą osobą :)
Świetna rola głównego bohatera, ku mojemu zaskoczeniu J. Alba również zagrała rewelacyjnie.
Film naprawdę dopracowany, świetny scenariusz , świetna gra aktorska.... co jest gwarantem sukcesu.
8.5/10

ocenił(a) film na 10
dszywala

gra aktorska, scenariusz, reżyseria, smaczki, znakomita muzyka, J. Alba...
Geniusz!

dszywala

moim zdaniem film jest slaby, przynudzal i to nie tylko momentami, zmusilam sie zeby obejrzec go do konca w nadzieji ze moze sie troche poprawi ale niestety rozczarowalam sie... na plusy muzyka, oraz gra Jessici Alby - na poczatku zemdlila mnie swoja slodzizna tak znana z innych filmow z jej udzialem, ale potem pokazala charakter i umiejetnosci. co nie zmienia faktu ze nudy... i o jakich zwrotach akcji mowicie...? jedyne zaskoczenie to to ze Sam byla czarnym charakterem a reszta przewidywalna...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
funkyman

w ktoryms momencie filmu niektore sprawy staly sie oczywiste, nie mowie ze nic mnie nie zaskoczylo. ja tylko wyrazam swoje zdanie, nie musze nikomu udowadniac czemu film mi sie nie podobal, a nikt nie musi mnie przekonywac, dlaczego mu sie podobal.

funkyman

no to już teraz niektórzy nie będą mogli sprawdzić czy to by przewidzieli funkyman! dzięki za NIEPOTRZEBNE info!
kurde
niech ktoś napisze w tytule, że jest tu spoiler