Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109455
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

...

ocenił(a) film na 5

Temat filmu jest dość ciekawy ale cała reszta to szczerze mówiąc nic specjalnego. Nie
polecam.

artlover

Dokładnie, temat fajny, nawet bardzo, niewykorzystany potencjał, ale obejrzeć można

ocenił(a) film na 9
artlover

Kurczę, mam zupełnie inne zdanie, mnie film niesamowicie wciągnął, trzymał w napięciu od początku do końca, nie nudziłam się ani chwili, ZNAKOMITY

ocenił(a) film na 8
artlover

fabuła filmu superowa,ale szybko sie skończył mogli nakrecic jeszcze co sie działo póżniej

artlover

Mi się średnio podobał - interesujące byłoby, gdyby się okazało, że on pod tą narkozą po prostu majaczy i ma jakieś wizje. A tak, to w sumie było bardzo banalnie.

artlover

SPOJLERY
shinga, on miał swoje wizje (wspomnienie Sam, analiza sygnałów, których wcześniej nie zauważył, w końcu spotkanie z matką. Gdyby zaczął majaczyć Flitzpatick mógłby zareagować, że pacjent nie jest pod pełna narkozą i nie byłoby dalszej fabuły ;) Wg. mnie to że on leży, czuje ból ale nie może nic zrobić jest bardzo wstrząsające ( jeśli tak się wczujemy w tą sytuację) W końcu roni łzę....

ocenił(a) film na 5
artlover

Zgadzam się. Spodziewałam się lepszego, bardziej trzymającego w napięciu i zaskakującgo kina.