Obejrzałem go niedawno już drugi raz i nadal oglądało mi się bardzo przyjemnie. Specyficzny i zaskakujący thiller. Bardzo ciekawa fabuła.
Polecam!
No bez przesady, jak można obejrzeć go z zachwytem drugi raz, gdy zna się cały przebieg akcji i zakończenie ... ?
No , ale mniejsza z tym. Ogólnie film trzymał w napięciu, ciekawy temat i dobrze całość sfilmowana. Wg mnie zasługuje na 8/10 co jest naprawdę wysoką notą.
No bez przesady z tą przesadą. Naprawdę polecam! Oglądanie drugi raz ma swój urok, a nawet trzeci, ósmy czy pięćdziesiąty siódmy... wszystko zależy od filmu.
Misia oglądałem może ze 30 razy i za każdym razem mnie śmieszy :)
uwież mi, że są ludzie którzy mogą jeden film oglądać naprawdę wiele razy. Też tego do końca nie rozumiem ale tak jest ;]
Ja mogę oglądać ulubione filmy kilka razy w tygodniu, ale są to zazwyczaj komedie, a nie thrillery z zaskakującym biegiem wydarzeń:)
To móglby byc rewelacyjny film ale troche mnie zawiódł do konca nie wiem czemu moze ze wzgledu na denerwujaca mnie Albe w tym filmie. W każdym bądź razie zasłużył na 7
SPOJLER A czy Alba denerwowała Cię od samego początku, czy dopiero jak się okazało, że gra negatywną postać?
Od samego początku! SPOJLER a scena kiedy moknie w deszczu i przezywa ze nikt nie wie o zaręczynach no masakra.
Yhm... bardzo dobry... :) a co do oglądania filmów po raz któryś... ja tam Helikopter w Ogniu znam na pamięć a i tak zawsze drę się do telewizora "uważaj uważaj, uciekaj!" :)
obejrzałam... pierwszy raz...
bardzo intrygujący, wciągający, bardzo dobry! polecam!!!
teraz czas na moich znajomych :)
Ja nie jestem osobą która ogląda filmy 2 razy, ale ten obejrzałam chyba ze 3 razy :) Fakt - zna się fabułę, ale niesamowite jest przeżywanie od nowa wszystkiego z gł bohaterem. BARDZO mi się podobał. Daję 8/10 i zapewne jeszcze nie raz go obejrzę :)
DELIKATNY SPOILER. NIE CZYTAĆ, JEŚLI KTOŚ NIE OGLĄDAŁ!!!!
Ja byłam w ciężkim szoku. Nie mogłam uwierzyć, że panna go tak wykiwała... Udawała zakochaną przez rok i wyszła za faceta, którego nigdy nie kochała. Ludzie dla pieniędzy ulegają kompletnemu zezwierzęceniu... Śmiałam się i płakałam. Naprawdę ciekawy film i fajnie się skończył.