Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109456
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

I jeszcze raz bzdura:P wiem, co mówię. Mam w rodzinie 2(!!) osoby po przeszczepie serca, kolejna czeka na przeszczep (cóż, choroba genetyczna) i takie pierdoły fundowało jeszcze tylko 21 gramów (gdzie koles oglądał swoje serce... no smiech na sali). Dramat? Thriller? dla osób, które zetkneły się z taka traumą raczej komedia. Dlaczego? Bo jak się pacjent nie wybudza,to czeka go natychmiastowa retranslpantacja(której nota bene nikt w Polsce jeszcze nie przeżył), a jak się wybudza, to nie ma prawa byc rosliną, bo serce pracuje, a mózgu nie ruszano. tyle w temacie. Btw. ja kiedys byłam przez pół godziny w podobnym stanie po niewinnym blancie. Zapaliłam trochę trawy, doskonale wiedziałam, co się wokół mnie dzieje, ale nie byłam w stanie ruszyc ręką ani nogą, tylko oczami, nie mówiąc już o werbalnym porozumieniu. Potem się z tego smiałam, ale wówczas, kiedy mój chłopak chciał wzywac karetkę nie było mi do smiechu. widziałam, jaki był przerażony, a mogłam jedynie mrugac. Fakt, przerażający stan. ale, do cholery, co z tym ma wspólnego przeszczep SERCA?? Dwója:P

ocenił(a) film na 7
Hellyspring

Dziecko, nieuważnie oglądałaś film. On się z nikim nie komunikował. Pokaż mi scenę w której którakolwiek z osób do których próbował przemówic usłyszała go i nawiązała z nim kontakt?
Po blantach nie ma takich reakcji, uwierz mi. Albo brałaś coś innego i ściemniasz, albo ci koledzy wcisnęli kit.
Co do samego przeszczepu to nie zabieram zdania, bo nie miałem i nie znam nikogo kto by miał.