Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109456
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

Co sądzicie o kontynuacji filmu, która będzie się zaczynać dokładnie w tym momencie co się skończyło "Przebudzenie", czyli w momencie przebudzenia się głównego bohatera. Mogłoby być ciekawie.

ocenił(a) film na 8
saruman22

Ale wszyscy Ci, którzy chcieli zabić głównego bohatera pójdą do więzienia.
Więc jak to sobie wyobrażasz? Przyjąć lekko naciągane założenie, że syn dzięki sercu matki, stał się równie bezwzględny jak ona i postanowił pozabijać wszystkich tych, którzy czyhali na jego życie? Byłoby zabawnie.
Ale i tak wolałbym Dark Angel 3 niż Awake 2.

Hanni_2

no wlasnie o czym mialaby byc 2 czesc? wszystko sie wyjasniło...ida do wiezienia itd.
tez czuje nie dosyt :P))
ale w wiekszosci filmow tak jest..ze chcielibysmy zobaczyc wiecej i wiecej jak(w tym przypadku) scene jak ida do wiezienia ..heh moze nawet rozprawe sadowa <lol2> hehe a to nie telenowele ;))

ocenił(a) film na 5
saruman22

Wypluj te słowa. Kto by chciał oglądać kontynuację tej miernoty...

saruman22

Wg mnie to jest b.dobry fiilm,choć byłby tyo już inny gatunek
Dodając mi sie film podobał a nieoglądam od święta ,jak duża część Was

ocenił(a) film na 7
saruman22

To już był by nie ten film. Niech zostawią 1 część i będzie dobrze :P

ocenił(a) film na 5
daruw3

dałem 5/10 czyli OK (czyt. jest bo jest). Ten film jest potwornie nudny, możliwe jest że zbytnio się nakręciłem na ten film, bo trailery mi się podobały, ale końcem końców wyszła z tego szmata.
Początek się pięknie zapowiadał, środek filmu - nadal brak akcji, dopiero pod koniec wszystko się rozgrywa i to w taki sposób że zakończenie nawet nie szokuje widza.

Jeżeli wyjdzie 2 część tego oraz wyjdzie 2 część Mgły będę bojkotować kina!