Ten film jest na prawdę ekstra, polecam go i przyznaję mu ode mnie 10/10 !!! Mam też wrażenie, że to co dziś widziałem w kinie to jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio dane mi było obejrzeć...a bardzo lubię oglądać dobre filmy. Ktoś może mu zarzucić że jest lipą, ale z taką osobą się nie zgodzę. Nie jestem jakimś tam też jakimś specjalnym fanem Alby, ale przepięknie w tym filmie zagrała obłudną osobę bez skrupułów. Jeśli ktoś potrafi zagrać tak, żeby wywołać w Tobie człowieku skrajnie pozytywne lub negatywne emocje to masz do czynienia z aktorstwem na na prawdę wysokim poziomie !!! Poza tym film nie jest jakąś kolejną kalką (jak np. REC, który nie jest żadną odkrywczą rzeczą, bo podobny patent z kamerą dawno już widzieliśmy na niezapomnianym Blair Witch Project) tylko czymś według mnie świeżym i ciekawym, bo to co jest tematem filmu jest rzadko poruszane w kinematografii. Ale to tylko moje zdanie i mam gdzieś czy ktoś się z tym zgadza. Ja zapraszam wszystkich na ten film i niech zarobi dużo kasy bo należy mu się to, za pewną innowacyjność jaką mnie zaskoczył !!! (oczywiście nie stawiam biletów ;)