Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109456
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

Byłam dzisiaj na tym filmie w kinie i miusze powiedziec że bardzo fajny, ciekawa fabuła, wciągający i świetna obsada, ale niestety nie zrozumiałam go do końca dlaczego oni chceli go zabić?? co z tego by mieli?? dlaczego akurat ci ludzie??i jak jego matka sie o tym dowiedziała(było to wyjasnione ale moja przyjaciolka cos zaczela do mnie gadać i nie zdazyłam wszystkiego przeczytać)

aga49_

Więc tak. On zarządzał wraz z matką ogromną firmą. Tworzył miejsca pracy, wykupywał firmy, miał w swoim posiadaniu połowę miasta. Opóźniali przeszczep, bo zależało im, żeby ta dziewczyna-Sam wzięła z n im ślub. Wtedy weszłaby do rodziny-czyli miałaby prawo do majątku. Ślub wzięli i wtedy AKURAT znaleziono serce dla Claya. Mogli bez problemu go załatwić. Matka się dowiedziała o spisku, kiedy Sam zostawiła torebkę w poczekalni. Matka znalazła tam listy do Sam z Akademii Medycznej, wcześniej jakiś lekarz pytał się jej czy się znają, musieli się znać z Akademii. Poza tym wiedziała, że anestezjolog nie jest z tego szpitala. To dowodzi tego, że doskonale znała personel. I tyle. Pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 10
LilyRose

Wielkie dzieki, wszystko sie już zgadza!!!

ocenił(a) film na 8
aga49_

i na tych kopertach były dwa różne nazwiska Sam, stąd matka nabrała podejrzeń...mi sie podobał, choc
powiem szczerze, że mnie zaskoczył taki obrót spraw. Myślałem, że w tym wszystkim Alba będzie ta dobra :P

ocenił(a) film na 6
Kristofer

Watek dobry tylko jak skojarzylem fakty jak lekarz powiedzial ze synek zyje tylko nie ma serca to myslalem ze sie ugotuje bo to bylo moim zdaniem tak glupie ze masakra poza tym skoro "dusza" mogla sie oprzec o szafke czy cos to czemu nie mogla narysowac czy postukac lekarza albo cos