Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109456
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

No i to mi się podoba...

użytkownik usunięty

Zacznę może od doboru aktorów - świetny, czytałem w ciekawostkach, że w planach byli Leto oraz Bosworth, ale dobrze, że stało się, jak się stało i zagrała Jessica i Hayden. Wracamy do tego, co napisałem w temacie, bardzo mi się to podoba, że film trwa tylko 80 min., dzięki temu ogląda się go przyjemnie, bo się nie dłuży. Co do samej historii to bardzo ciekawa, fajnie to wszystko przedstawione. Jeszcze tylko taka informacja dla osób kierujących się gatunkiem z filmweb'u, nastawcie się na dramat, a nie thriller i też powinniście być zadowoleni.
Ode mnie lekko naciągane 8/10.
Polecam.

-----------------------------------------------------------
Zapraszam na mojego bloga: http://www.filmweb.pl/user/Thomass
Znajdziesz tam między innymi listę ostatnio oglądanych przeze mnie filmów wraz z opiniami i ocenami. ;)

Jezu czlowieku gdzie Ty masz oczy ten film byl tragiczny. Przewidywalny,
prosty...idiotycznie nakrecony, nie konsekwetny... juz pomine oswietlenie.

Kogo ja tu widzę, znawca filmów przybył. No to Drodzy forumowicze, nie ma co się już wypowiadać, skoro ten pan zawitał na forum... Każdy kto będzie odmiennego zdania, zostanie czym prędzej poniżony. Cóż.
A co do filmu, niezły, może nie najlepszy jaki widziałam, ale spoko :)

I małe sprostowanie, mój komentarz, nie jest skierowany do autora tematu, żeby nie było niedomównień.

Camilla3

a co sadzisz o filmie?
<br> za krótki <br/>

ocenił(a) film na 6

Jak dla mnie film dobry. Zgodzę się z dobraniem aktorów, Hayden znakomicie zagrał swoją rolę, 6/10.

użytkownik usunięty
winiarskaa

Film dobry,bo temat jest dość oryginalny. Gra aktorska też nienajgorsza.