Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109456
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

Ten film to bałagan. Nie wiadomo, dlaczego ten spisek, czy idzie o serce dla kogoś innego, czy o ubezpieczenie pacjenta, czy o jego majątek. Gdy matka podaje sobie zbyt dużo leków, mimo że umiera, nie kładzie się jej od razu na stole, by jej serce przeszczepić synowi! Nigdzie nie ma takich procedur. Plus filmu: był krótki.

kampai_2

masz racje!!co mnie zrazilo najbardziej to kompletnie niezarysowane postacie i brak porzadku w fabule.zadnego zwiazku przyczynowo - skutkowego,nic gwoli wyjasnienia.dziwne to starsznie dziwne...nie urzekl mnie ten film.

kampai_2

spisek powstal poniewaz chcieli jego kase -.- a matka wczesniej zadzwonila do tego drugiego lekarza i mu powiedziala ze maja mu wszczepic jej serce -.-

ocenił(a) film na 7
malfina

a ja się zastanawiałam, czy po przedawkowaniu serce nadaje się do przeszczepu...

dzoka91

Ja myślałam o tym samym. Kiedy zobaczyłam ją przy tym stoliczku, rozmyślałam nad tym, jak się zabije. Przecież jeśli przedawkuje, to jej serce przestanie bić właśnie z tego powodu... I już nic się nie będzie dało zrobić.
Co do spisku - chcieli go zabić, żeby dostać kasę. Sam ożeniła się z nim, bo po śmierci (jeśli nie ma testamentu) zazwyczaj pieniądze idą do współmałżonka. A pieniądze były im potrzebne dlatego, że pacjenci pozwali lekarzy i teraz oni muszą zapłacić odszkodowanie. I nie mają z czego.
Mam trzynaście lat i oglądałam ten film o trzeciej w nocy, więc chyba nietrudno uporządkować ten Wasz "bałagan". Mi film wydawał się wyjątkowo jasny. W szczególności, kiedy Christensen przeklinał na całego. ;)

ocenił(a) film na 9
kampai_2

jak nie widomo o co chodzi, to chodzi o kasę.
może to zbyt inteligentny film, skoro go nie rozumiesz?