Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109455
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

film

ocenił(a) film na 10

TEN FILM TO JEDEN Z NAJLEPSZYCH FILMOW JAKI WIDZIALEM W ZYCIU

ocenił(a) film na 10
kruszon19

popieram ; )

ocenił(a) film na 10
kruszon19

tez popieram

użytkownik usunięty
nnniula

argumentacja świetna

Ale po co tu jakieś argumenty? To jest wyłącznie ich opinia i ot tak, wprost ją wyrażają. Od razu musi każdy pieprzyć coś o fabule itd.?

użytkownik usunięty
salatek

O to chodzi. Nie widzę sensu w "pieprzeniu" o tym, że coś jest fajne i kropka -to bez sensu

kruszon19

Chyba niewiele filmów widziałeś

kruszon19

Jeden z moich ulubionych filmów, szczerze polecam każdemu. Oglądałam go już wiele razy i jeszcze mi się nie znudził. Role wg. mnie zostały świetnie obsadzone. W ciekawostkach są wypisani aktorzy jacy byli brani pod uwagę do obsadzenia głównych ról. Wg. mnie nie spisali by się aż tak świetnie.

ocenił(a) film na 10
kruszon19

Tak. To jeden z najlepszych filmów jakie oglądałem. Szokujący i pomysłowy.

ocenił(a) film na 8
kruszon19

naprawdę świetny film.ma w sobie coś ten film czego inne nie mają.naprawde ciekawa fabuła,zawirowania wobec owej pary.kto by pomyslał że tak sie potoczy akcja?ja napewno nie.

ocenił(a) film na 6
kruszon19

Właśnie jestem w trakcie oglądania tego filmu, i już miałam pisać, że jest durny, że od początku wiedziałam o co chodzi i jak się skończy, kicz i tandeta, no ale jestem przy końcówce i mnie ogromnie zaskoczyła!!! W sumie takie wątki już też widziałam, ale ta końcówka naprawdę ratuje film, ale jeszcze muszę się zastanowić nad punktacją