Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109455
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

genialny

ocenił(a) film na 8

świetna rola Leny Olin - matki z szóstym zmysłem, kochającej syna ponad wszystko oraz Jessicy Alby - ukazanie w jakiej obłudzie i kłamstwie potrafią żyć ludzie, co potrafią zrobić dla pieniędzy. Ciekawy wątek medyczny - czucie bólu pod narkozą.
Piękny, fascynujący a zarazem szokujący film - polecam, film na 10 !

ocenił(a) film na 8
ivels

i jaki z tego morał mógł słuchać matki to by zyli długo i szczęsliwie a tak to matka przez jego głupote musiała poswięcic zycie dla syna ,no bo jak mozna byc takim idiota zeby odrzucić pomoc matki która załatwiła mu najelpszego chirurga pewnie w całych stanach który jak mowił operował prezydentów,i dawał mu gwarancje powodzenia operacji, i to wszystko odrzucił dla jakiegoś koniowała którego nazywał przyjacielem i wszystko sie potem okazało co to za przyjażn dla pieniędzy ,co do jessica to duzo ryzykowała skąd mogła wiedziec ze poślubi ją na 5 minut przed operacją czyniąc ją w ten sposób spadkobierczynią , tez taki motyw naciągany zyją długo ze sobą nikt o tym nie wie nagle dzien przed zabiegiem slub mógł poczekac z tym po operacji przynajmniej nie miała by motywu zeby spiskowac przeciwko niemu , z drugiej strony to głópia była mogła zyc w dostatku do konca zycia jako jego zona pławiąc sie w luksusach po co jej była gotówka potrzebna na gwałt ,zresztą był w niej zakochany po uszy jakby mu powiedziała daj mi 10 milionów dolarów na coś tam z miejsca by jej dał/

ocenił(a) film na 8
konrii_2

Nie wiem czy się wsłuchałeś ale tam mówili ,że oni (lekarze) odwlekali ten przeszczep mimo ,że serce znalazło się dawno. Czekali aż wezmą ślub.

siasiarzyna

dokładnie