Ty moja zła niedobra Ty!
Powinienem był to przewidzieć ale przyznaję się bez bicia, dałem się nabrać na zakończenie.
Najstraszniejsze w tym filmie, poza grą głównego aktora, jest fakt, że takie rzeczy podczas narkozy naprawdę się zdarzają i to głównie zapamiętam z tego medycznego dreszczowca :0
bo będzie mi się to rzucało na mózg za każdym razem kiedy będą mnie kroić (oby nigdy, odpukać, splunąć, chuchnąć).
I po co ten spoiler na początku Twojej wypowiedzi ?? Mogłeś zaznaczyć że napiszesz coś o zakończeniu, możesz popsuć całą frajdę ludziom którzy nie widzieli jeszcze tego świetnego filmu...
A czemu bez przesady? Ja tego filmu jeszcze nie widziałem i teraz mam popsutą całą frajdę z oglądania!!! Nie mówię, że np: w połowie bym się nie domyślił no ale to co innego. Nie możesz tak robić! To nie humanitarne. Tym bardziej jak to mój przedmówca napisał dałeś spojlera już w tytule tematu. Film oczywiście i tak obejrze (bo w końcu co Jessica to Jessica) ale emocje już mniejsze. A gdybym ja tak Ci np; zdradził zakończenie dajmy na to Prestiżu byłbyś zadowolony?
Pozdrawiam.
Po pierwsze - nikt nikogo nie zmusza do czytania komentarzy
Po drugie - w tytule nie ma żadnego spoilera - "oh Jessica" - co z tego wywnioskowałeś?
Po trzecie - zasugerowałeś się odpowiedzią poprzedniej osoby, która obejrzała film, gdybyś tego nie zrobił to nie wiedziałbyś o co dokładnie chodzi.
Zresztą nie będę się usprawiedliwiał. Można usunąć ten temat.
Tak sam tytuł nic nie mówi ale wiesz dobrze, że oprócz tytułu pojawia się początek postu gdzie było napisane: "Oj niedobra ty" co jest już raczej jednoznaczne więc... I wcale się nie sugerowałem wypowiedzią innego forumowicza.
A komentarze są po to by się można wypowiedzieć czy film jest dobry, wart obejrzenia itd. A jak chcesz podyskutować o zakonczeniu to powinieneś zaznaczyć w tytule, że post bedzie zawierał spojlera.
Usunąć można ale teraz to już chyba zapóźno chyba, że masz maszynę do czyszczenia pamieć to chętnie skorzystam...
Pozdrawiam.
To nie był spoiler. I na przyszłość wiedz że 70% tematów tutaj zawiera spoilery.
Jak dla mnie film świetny zupełna odmiana pośród dzisiejszych nudnych produkcji których tworzenie ma jeden cel : $. Ten film ma jakieś przesłanie dobrą fabułę a obsada aktorska tez zadowala. Trailer zrobił na mnie pozytywne wrażenie i na dodatek trochę przestraszył. Jest to film godny uwagi. 10/10