Przebudzenie

Awake
2007
7,0 109 tys. ocen
7,0 10 1 109455
5,6 10 krytyków
Przebudzenie
powrót do forum filmu Przebudzenie

oh Jessica

ocenił(a) film na 4

Ty moja zła niedobra Ty!

Powinienem był to przewidzieć ale przyznaję się bez bicia, dałem się nabrać na zakończenie.

Najstraszniejsze w tym filmie, poza grą głównego aktora, jest fakt, że takie rzeczy podczas narkozy naprawdę się zdarzają i to głównie zapamiętam z tego medycznego dreszczowca :0
bo będzie mi się to rzucało na mózg za każdym razem kiedy będą mnie kroić (oby nigdy, odpukać, splunąć, chuchnąć).

ocenił(a) film na 9
bliziu

I po co ten spoiler na początku Twojej wypowiedzi ?? Mogłeś zaznaczyć że napiszesz coś o zakończeniu, możesz popsuć całą frajdę ludziom którzy nie widzieli jeszcze tego świetnego filmu...

ocenił(a) film na 4
funkyman

bez przesady

bliziu

A czemu bez przesady? Ja tego filmu jeszcze nie widziałem i teraz mam popsutą całą frajdę z oglądania!!! Nie mówię, że np: w połowie bym się nie domyślił no ale to co innego. Nie możesz tak robić! To nie humanitarne. Tym bardziej jak to mój przedmówca napisał dałeś spojlera już w tytule tematu. Film oczywiście i tak obejrze (bo w końcu co Jessica to Jessica) ale emocje już mniejsze. A gdybym ja tak Ci np; zdradził zakończenie dajmy na to Prestiżu byłbyś zadowolony?
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 4
VisitorQ

Po pierwsze - nikt nikogo nie zmusza do czytania komentarzy

Po drugie - w tytule nie ma żadnego spoilera - "oh Jessica" - co z tego wywnioskowałeś?

Po trzecie - zasugerowałeś się odpowiedzią poprzedniej osoby, która obejrzała film, gdybyś tego nie zrobił to nie wiedziałbyś o co dokładnie chodzi.

Zresztą nie będę się usprawiedliwiał. Można usunąć ten temat.

bliziu

Tak sam tytuł nic nie mówi ale wiesz dobrze, że oprócz tytułu pojawia się początek postu gdzie było napisane: "Oj niedobra ty" co jest już raczej jednoznaczne więc... I wcale się nie sugerowałem wypowiedzią innego forumowicza.
A komentarze są po to by się można wypowiedzieć czy film jest dobry, wart obejrzenia itd. A jak chcesz podyskutować o zakonczeniu to powinieneś zaznaczyć w tytule, że post bedzie zawierał spojlera.
Usunąć można ale teraz to już chyba zapóźno chyba, że masz maszynę do czyszczenia pamieć to chętnie skorzystam...
Pozdrawiam.

VisitorQ

To nie był spoiler. I na przyszłość wiedz że 70% tematów tutaj zawiera spoilery.
Jak dla mnie film świetny zupełna odmiana pośród dzisiejszych nudnych produkcji których tworzenie ma jeden cel : $. Ten film ma jakieś przesłanie dobrą fabułę a obsada aktorska tez zadowala. Trailer zrobił na mnie pozytywne wrażenie i na dodatek trochę przestraszył. Jest to film godny uwagi. 10/10

bliziu

narkoza świadoma to się nazywa. i zdarza się 20.000-40.000 osób na 20 mln. to sporo. a ja za jakis tydzień mam operację ;-\