tak jak w tytule, ciagle trzyma w napięciu i super się go ogląda..
Dokładnie! Czegóż więcej można by oczekiwać po tym tytule? Bardzo dobry! Aż mnie dziwi dlaczego taka niska ocena:( Znakomity thriller - 10/10. Pozdrawiam;D;D
dokladnie to nie ma sie czego dziwić, bo nasi rodacy (polacy) nie potrafią oceniac filmów, a często również nie potrafią ogladac .
dokladnie to nie ma sie czego dziwić, bo nasi rodacy (polacy) nie potrafią oceniac filmów, a często również nie potrafią ogladac . Dlatego zawsze sugeruje sie ocenami z angielskiej strony.
Polecam i pozdrawiam.
Poprzedni post proszę o usunięcie ; )
Film naprawdę dobry ale nie przesadzajmy z tym 10/10 ;) .Mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła Alba i Christensen jak zobaczyłem ich nazwiska w czołówce myślałem ,że będzie to jakieś romansidło , ale później przekonałem się jak bardzo się myliłem.
Też miałem obawy przed seansem. Na szczęście film mnie pozytywnie zaskoczył. Ciekawe zdjęcia i oryginalny scenariusz. Reżyser dobrze poprowadził historię dzięki czemu było kilka "zonków" podczas oglądania.
8/10
pozdro
Przykre...Ale co się dziwić, takie mamy teraz społeczeństwo.
Film mnie bardzo pozytywnie zaskoczył i szczerze potoczył się tak jak się tego nie spodziewałem za co ma WIELKI plus. Co prawda gra aktorska nie była rewelacyjna, to fabuła i zwroty akcji pozwoliły bardzo wysoko ocenić film - 8/10.