Właśnie skończyłem oglądać.Ogólnie nic ciekawego ale wykonanie niektórych scen WYMIATA i chyba dla nich warto oglądnąć.Przez pierwsze 45 min to zwykły standard.Na początku troche poważny,ale potem zmienia swoje oblicze.Jak wspomniałem film nie jest jakis wartosciowy ale końcówka BIJE!!!(szczególnie jak bohaterka wcześniej zabezpieczyła się przed gwałtem- Jej sposób trzeba opatentować!!!)Przy tej scenie ledwo nie wywróciłem się z fotela-Bije każdą scenkę z AMERICAN PIE'ów i dla niej warto oglądnąc chyba ten film którego CAST to 5 osób.Pozdro
7/10- za efekciarstwo i pomysłowość końcówki->> na tym się nie da usnąć !!!
dokładnie to jest rozrywka a nie żeby rozmyślać że bezbronna babka nagle zmienia sie w egzekutora a facet to ciapa:)
tak jak mówisz dla tych scenek warto obejrzeć - zabezpieczenie przed gwałtem bomba,wędki i końcówka :] spox 80 min krótka fajna rozrywka:)
Jestem tego samego zdania. Końcówka mega jest. I te wędki...hehe - równie wyszukanego sposobu na śmierć dawno nie widziałem.
Ponadto w filmie panuje klimatyczna muzyka, która dodaje nastroju co niektórym scenom.
Dobre było też to, że całość wyglądała na bardzo rzeczywistą (nie wiem, może to rodzaj taśmy, którą kręcono lub też filtry). Początkowe sceny w domu - chałupa wygląda na obskórną i bardzo realną.
Utkwiło mi w pamieci też, że facet praktycznie nic nie robił, a później to juz nawet się nie odzywał, ot taka odmiana w porównaniu do klasycznych filmów.