Stanowczo odradzam ten tani filmik,przez cały film prawie nic sie szczególnego nie wydarzyło,akcja rozpoczyna się 15 minut przed końcem filmu.Jak dla jest poniżej oczekiwań.
Podpisuję pod komentarzem koleżanki rękami i nogami. Zdecydowałem się obejrzeć dopiero dzisiaj i wytrzymałem 15 minut. Dno i metr mułu.
Dziękuję za Wasze opinie, bo dzięki temu, że ten film obejrzałem, to wiem, że nie są one nic warte. FILMWEB powinien dla równawagi dla Waszego bełkotu zamieszczać do każdego filmu fachowe recenzje. A Tobie, jako prawdopodobnemu przedstawicielowi pokolenia fast food'ów i wszystkiego co fast, radzę czasem wytrzymywać nieco dłużej, co będzie z korzyścią i dla Ciebie i dla ewentualnej partnerki/partnera :)
"...A Tobie, jako prawdopodobnemu przedstawicielowi pokolenia fast food'ów i wszystkiego co fast, radzę czasem wytrzymywać nieco dłużej, co będzie z korzyścią i dla Ciebie i dla ewentualnej partnerki/partnera :)..."
Nie rozciągaj swoich przyzwyczajeń na moją osobę...
Dla filmów prezentujących taki marny poziom nikt nie pisze recenzji, ale chciałem Ci zwrócić uwagę, że możesz sam stworzyć recenzję i jeżeli będzie na odpowiednim poziomie, to Filmweb ją zamieści.