Przekręt

Snatch
2000
7,9 264 tys. ocen
7,9 10 1 263708
7,7 61 krytyków
Przekręt
powrót do forum filmu Przekręt

nie rozumiem tej oceny.. niby to komedia ale smiessnych scen moglbym wyliczyc na jednej rece. pozatym fabula tez pozawijana do dzisiaj nie wiem o co do konca chodzilo. cos sie dzieje ale chaotycznie nie mozna sie polapac.. no wiecej niz 4 dac nie moge

luk11c4

yhymm, polaczku, przejęłam się. życzę miłego życia oraz wesołych i spokojnych Świąt

ocenił(a) film na 8
isobel

Tak poza konkursem - jara cię bycie szzmatą? ;-)

luk11c4

"szmatą" nie jestem, tak więc pytanie skierowane do nieodpowiedniej osoby. ponownie: życzę miłego życia, wesołych oraz spokojnych Świąt :))

ocenił(a) film na 8
isobel

"po owocach ich poznacie". Okłamywanie się na krótką metę jest fajne, ale w końcu prawda wyjdzie na wierzch :) elo

luk11c4

cytowanie biblii (najgorszego fantasy w dziejach wg mnie - jestem ateistką, sam rozumiesz) i wyzywanie od szmat.
a no, najprawdziwszy z ciebie polaczek ;) masz z czego być dumnym

pozdrawiam ciepło;))

ocenił(a) film na 8
isobel

nazywam rzeczy po imieniu, czemu cię to boli? Ty mnie tez przezywasz i jakoś to znoszę.

luk11c4

jesteś jeszcze bardziej żałosny niż ziutek111311 czy jak mu tam, a to już jest jakiś wyczyn ;)

ojojoj, jakiś anonimowy, sfrustrowany polaczek na forum internetowym wyzwał mnie od szmat. przejęłam się, faktycznie;) obrzucaj mnie inwektywami ile wlezie jesteś tylko anonimowym polaczkiem jakich wielu na fw - serio, mam cię głęboko w swoim poważaniu.

i tak się składa, że to JA nazywam rzeczy po imieniu, a ciebie to cholernie boli - prawda w oczy kole, wiadomo.
i nie, bynajmniej "jakoś tego nie znosisz" :) kogo ty chcesz oszukać? przecież plujesz się już od swojego pierwszego postu. prezentujesz jawny ból dupy, a nie stoicyzm. ale ok... wmawiaj sobie - jeśli dzięki temu poczujesz się lepiej;)

jesteś polaczkiem cebulaczakiem pełną gębą - uosabiasz wszystkie niezbędne cechy, łącznie z bólem dupki oraz prostactwem. nadużywanie epitetu „szmata”również charakteryzuje prawdziwego polaczka. zatem...sam nie wiesz kim jesteś?

potwierdzasz jedynie że to co myślę o was, polaczkach-cebulaczkach, to najprawdziwsza prawda.

ze wszystkich bezproduktywnych rozmów jakie przeprowadziłam tu na filmwebie z cebulakami, ta jest bezapelacyjnie mogą ulubioną! ♥

ogromnie dziękuję za uroczą choć bezproduktywną dyskusję i wspaniałą rozrywkę. a także za przepiękny prezent gwiazdkowy: przyprawić najprawdziwszego polaczka cebulaczka o taki ból dupy!
jak pięknie :,)

ocenił(a) film na 8
isobel

Haha, kochanie, ja też bawię się zacnie :) Ale teraz zauważ, że w co drugim poście używasz obraźliwego słowa (a w swoim pierwszym w tej dyskusji obraziłaś wszystkich, którym się ten film podobał), a ja użyłem swojej inwektywy tylko jeden raz, żebyś się mogła poczuć tak jak ci, do których pijesz. Gdzie ja nadużywam epitetu szzmata oraz obrazy? Zrobiłem to tylko raz - za to ty prawie co chwile używasz słowa, które wiesz, że mnie obraża, czy nie tak zachowuje się szmata? Wbija igły i stosuje passive-agresive, ale myśli, że ona jest ta święta.

" a także za przepiękny prezent gwiazdkowy: przyprawić najprawdziwszego polaczka cebulaczka o taki ból dupy" - piękny cytat, w całej rozciągłości pokazuje jakie są twoje intencje i co napawa cię radością, prawdziwie wysokie emocje zarezerwowane dla najwspanialszych ludzi :D

Jakbym miał ból dupy, to by tu leciały o wiele bardziej niewybredne sformułowania:) Widzę, że dopasowałaś mnie do najprostszego schematu jaki ci pasował, no ale co więcej możesz zrobić? Tak jest najłatwiej. Ale nie wiesz, że ja mam władzę nad swoimi emocjami, a ty dajesz się ciągle i ciągle prowokować, przeznaczasz energię i czas na bycie trollowaną :D Nie wspominając o tym, że mogłaś w każdym momencie przerwać tą bezsensowną dysputę, ale jesteś zbyt butna i lubisz gnębić ludzi dla rozrywki, jara cię jak możesz kogoś ponazywać polaczkiem i tego nie da się ukryć :P Chcesz, żeby twoje zdanie było koniecznie zawsze na górze, ale nie ze mną ;) Czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg opowieści o polaczkach, może wydasz jakiś tomik poezji o d razu? :D

luk11c4

serio myślisz, że to wszystko przeczytam? słodki jesteś. jeszcze raz wielkie dzięki ;)

ocenił(a) film na 8
isobel

Zabawne, właśnie takiego samego terminu miałem użyć, tzn "przesłodka" z ciebie istota, na ewentualną odpowiedź :o Chyba coś między nami zaiskrzyło, bo już czytamy sobie w myślach ;-) Prostackie całuski przesyłam :*

ocenił(a) film na 8
isobel

(: