Ten film jest cudowny! Piękniejszego i bardziej wzruszającego filmu nigdy nie widziałam! Klasyk był, jest i na zawsze będzie! No i ta muzyka... jest po prostu rozbrajająca. Na końcówce zawsze płaczę. Pzdr. dla fanów tego filmu!
no wreszcie znalazł się ktoś kto myśli podobnie do mnie :) film jest ccudowny, aktorzy genialni, muzyka po prostu brak mi słów. może nie płaczę na ostatniej scenie, ale podziwiam scarlett całym sercem. to najlepszy film w historii kina!!!
Dokładnie!! Film jest boski i to wszystko co napisaliscie jest całkowitą prawda! a jesli ktos jeszcze przeczytał książke (tak jak ja) mysle ze wtedy moze w 100% odczuc ten film! co do konca to w filmie i tak nie jest tak...wzruszający jak w ksiazce...tam jest wszystko dokladnie opisane...kazde ich uczucie i to tak "zywo" (jesli moge tak to ujac) jak to tylko mozliwe! W ogole ksiazka jest wedlug mnie najlepsza jaka kiedykolwiek czytalam...a czytam duzo... i zawsze pozostanie dla mnie klasyka! A Rett....achh.... ta ksiazka zawsze doprowadza mnie do łez...a szczegolnie koniec!