Od 15.35 do 17.40 1 część
a potem od 17.40 do 20.00 2 część
Szykuje się długie oglądanie, ale to w końcu film klasyk
Właśnie po raz któryś z kolei,ale oglądam,jest to pozycja obowiązkowa bo uwielbiam ten film:)
dla mnie również :) film kultowy, oglądam go za każdym razem tak: jakbym go widziała 1 raz w życiu :) UWIELBIAM
Super że TVN 7 puszcza często stare filmy, a nie to co pozastałe, które ubzdurały sobie że nowe jest lepsze.
Wiem, że na tvn7 jest trochę reklam i ciężko byłoby dać film w całości, ale i tak nie podoba mi się ta moda na dzielenie filmów. Ostatnio Dawno temu w Ameryce leciało na 2 w dwóch częściach, a teraz to.
Ale i tak fajnie że jest.
Ale będą leciec po sobie obie czesci , to i tak nie jest źle, kiedyś ogladałam ze 1 cz. rano a druga po poludniu to dopiero bezsens. Tak jest bardzo dobrze jak na tvn7 :)
Ja tak samo. I nigdy nie udało się z suchym okiem :D kicha przy ludziach oglądać... ;)
Również oglądałam i do tego sobie nagrałam, bo mam na dysku z tym, że ze słabą kopią.
I ja oglądałam:)) Jednak te stare filmy były w pewien sposób magiczne, nie to co teraz wszystko oklepane, robione pod jeden rząd. Piękny film i łezka jak zawsze na końcu tradycyjnie poleciała :)))
udało mi się obejrzeć po raz pierwszy :)
Powiem wam, że drugiego takiego filmu nie ma. Teraz patrząc na te nowe czuje małe obrzydzenie. Przepiękna Scarllet jednak nadała blask tej klasyce.
Również oglądałam po raz kolejny. Smutne, że dzisiaj już nie ma takich filmów, z takim klimatem..cudowni aktorzy, piękna aktorka w roli Scarlett. Jak zwykle nie dało się opanować łez..Magiczny film.