Ponoć ma powstać nowa ekranizacja "Przeminęło z wiatrem" . Russell Crowe chce aby mu towarzyszyła Nicole Kidman. Nie wiem czy to prawda (koleżanka przeczytała w jakimś kolorowym piśmie). Jakoś co do Nicole Kidman nie mogę się przekonać ale Russella uwielbiam.
Nieeee, no przeciez to profanacja!!! Odczepic sie od Mojego Gone With The Wind!!! Z Clarkiem i Vivien!!!! No! Nie bedzieRussel płuł nam w twarz! Ani w nic innego!!!
Łoooo nie! Ten cały Russel jest rudawy, to musiałby się przefarbować i wyglądałby, za przeproszeniem, jak jakiś żul... Prędzej bym się utopiła w kiblu niż oglądała takie coś z rudasami. Mój Boże...
To nie bedzie remake "Przeminęło z wiatrem" tylko film nakręcony na jego podstawie. Ma sie toczyć w czasie II wojny swiatowej.
Bez urazy ale Kidman jest za stara!! Książka zaczyna się gdy Scarlett ma lat 16 Kidman w tym momencie ma 39 to chyba lekkie przegiecie. A co do Crowa to czy Reth tak przez przypadek nei powinien byc przystojny?? Ja bym proponował (jesli juz musiałbym kogos wybrac) Colina Farrella jako Retha Natialie Portman jako Melanie Ethana Hawka Jako Ashleya a do Scarlett trzeba by wziaść kogos nieznanego tak jak to było przy 1 ekranizacji
Nie zmieniam zdanie istnieje tylko jedna aktorke która mogłaby zagrać w Przeminęło z wiatrem w roli Scarlett Catalina Sandino Moreno co wy na to??
no rzeczywiście jest ładna, ale jej rysy twarzy nie pasuja mi do scarlett, jej budowa jest ogólnie za prosta i symatryczna i nie ma takiego wdzieku jaki miała vivien leigh. Bardziej pasowałaby sherilynn fenn. A jeśli chodzi o nowa ekranizacje przemineło z wiatrem to nic takiego nie powstanie. Bedzie tylko film, który może być podobnie "robiony" jak przeminęło... ale jego akcja bedzie sie toczyc w czasach II wojny światowej w Australii i bedzie opowiadac losy pewnej arystokratki ktora zakochuje sie w hodowcy bydła, a role główne zagraja nicole kidman i hugh jackman.
To nie ma być ani remake ani film "na podstawie" -to po prostu nowy projekt reżysera Baza Luhrmanna ("Moulin Rouge"), który chce nakręcić australijską historię miłosną rozgrywającą się w czasie II wojny światowej -i porównuje ją w zapowiedziach do "Przeminęło z wiatrem" (też melodramat na tle wojennej zawieruchy). Crowe zrezygnował -zastąpił go Hugh Jackman.