PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8939}

Przetrwać w Nowym Jorku

The Basketball Diaries
1995
7,7 47 tys. ocen
7,7 10 1 46971
6,9 15 krytyków
Przetrwać w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Przetrwać w Nowym Jorku

no nie zachwycil mnie film, jestem ciut rozczarowana

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

nie pisalam do Ciebie, jak nie obchodzi po co czytasz i jeszcze odpowiadasz tak niegrzecznie? Nie nauczono Cie kultury i poszanowania zdania innych? Wyrazilam swoje opinie nt. tego filmu, bo mam do tego pelne prawo
Wszyscy pisza ze film bardzo dobry, a mnie nie urzekl.

ocenił(a) film na 9
sasetka87

Och, ale nie bierz do siebie każdą wypowiedź użytkowników, naprawdę. Poza tym, jeśli napisałaś to o takim filmie, jeszcze bez żadnego uzasadnienia, powinnaś się liczyć z brakiem akceptacji.

urinmyveins

o rany ale o co chodzi, ludzie wchodzą by poznać wrażenia, poinie innych dot filmu, sasetka napisała że jest rozczarowana, a metyl nie wiem co tu robisz, twój post jest nie na miejscu, to jest forum, miejsce dyskusji. co do mnie film bardzo mi się podobał ze względu na społeczny temat i dobre jego przedstawienie i naturalnie grających aktorów. do tego dobrze dopasowana muzyka no i konwencja filmu dla młodzieży w tym wypadku to ważne, bo na ten film mają zwrócić uwagę głownie młodzi ludzie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
jotubyl

Hahahah i racja nie znasz się dziewczyno ;) J

a po prostu kocham ten film . Jest mega . A do tego gra w nim MŁODY Leonardo i nie mogę oderwać od niego wzroku <3

ocenił(a) film na 5

Zgadzam się z sasetką. Film absolutnie nie powala i nie jest niczym wybitnym. Nie przepadam za tematyką ćpuńską w filmach a na to trafiłem całkiem przypadkiem. Film jest miejscami obleśny a przez większość czasu brudny i odpychający.

użytkownik usunięty
Joe_Black1

jak nie przepadasz za filmami o ćpunach to nie oglądaj, a nie potem wypisujesz takie gówn.a o jednym z najwspanialszych filmów jakie znam.

nie no ciekawe dlaczego film o ćpunach jest brudny. No bo przecież jak się ćpa, to nigdy nie jest się bezdomnym, zawsze sie pracuje i codziennie ma czyste skarpety. Czy to coś wgl wiesz o ćpaniu ? Boże, co za idioci chodzą po tym świecie .

ocenił(a) film na 5

Oglądam to na co mam ochotą lub to na co akurat trafię tak jak było w tym przypadku. Wg Ciebie jest to najwspanialszy film jaki znasz, wg mnie nic specjalnego z ogromną dozą odrazy. Masz racje że za wiele o ćpaniu nie wiem i nigdy się nie dowiem. Dlaczego tak agresywnie reagujesz i mnie obrażasz?

Joe_Black1

bo on kocha ten film i nie rozumie ze ktos nie musi kochac. taki ktos jest dla niego idiota.
no niestety tacy ludzie tez chodza po swiecie
dla mnie w tym filmie nie ma nic urzekajacego ani zachwycajacego
ale juz nie jestem na swiezo wiec nie bede pisac szerszej recenzji.

ocenił(a) film na 6
sasetka87

jak już napisalem - bez rewelacji, ale szczerze mowiac nie nastawiałem się na nic oszałamiającego wiedząc ze to jest kino masowe. w tej tematyce nadal dla mnie numerem 1 jest reqiuem dla snu.