PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10020865}

Przez moje okno 2: Rozdzieleni

A través del mar
2023
5,1 3,8 tys. ocen
5,1 10 1 3798
Przez moje okno 2: Rozdzieleni
powrót do forum filmu Przez moje okno 2: Rozdzieleni

Pierwsza część "Przez moje okno" była dosyć niezła, to ta pomimo zaskakującego końca i ogólnie wielu wątków, to jednak druga część przypomina mi After. Fabuła, wątki, i trochę infantylność. Jak tak jak ja czekaliście na tą część z niecierpliwieniem, to możecie być trochę zawiedzeni. Mimo to polecam obejrzeć, bo czemu nie?

ocenił(a) film na 4
Kijaa

Zgadzam się że jak After. Pierwszą część się przyjemnie ogladało czego już nie mogę powiedzieć o 2....oglądam ja po trochu bo mega mnie nudzi , w ogóle nie wciąga.

ocenił(a) film na 4
Iza_Kluba

Jak pierwszą oglądnęłam ciągiem to drugą tak samo, czyli po trochu albo w tle gdy coś innego robiłam. Tak niestety działa mainstream i wypuszczane w nim filmy, wszystko takie same... trudno znaleźć coś oryginalnego

ocenił(a) film na 5
Kijaa

Pierwsza część była ok, żadne dzieło, ale oglądało się dobrze, a z tej wieje nudą. Moim zdaniem szkoda czasu. Nie zdarza mi się przewijać filmów, a tu przewijałam te teledyskowe wstawki.

ocenił(a) film na 4
pocachontasss

w 100% się zgadzam. ja pierwszą polubiłam ze względu na sentyment, oglądałam tą pierwszą część ze świetnym towarzystwem i chyba dlatego wyidealizowałam ją sobie. nie dawno oglądnełam drugi raz pierwszą część i strasznie przeciętny film.