PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656595}

Przeznaczenie

Predestination
2014
7,1 76 tys. ocen
7,1 10 1 76007
6,5 22 krytyków
Przeznaczenie
powrót do forum filmu Przeznaczenie

więcej słów nie potrzeba

ocenił(a) film na 8
ibarti

"Lucy" lepsza ? Wiecej slow nie potrzeba.

ocenił(a) film na 4
JessePinkman

czy lucy lepsza? przyjmujac ze TO i TO to kino kat B, to przy lucy nie czulem ze ktos ze mnie robi głupka, przy predestination i owszem.
moze to wplyw ocen- lucy byla juz tak zjechana ze spodziewalem sie czegos gorszego... ;)

ibarti

Jeśli bawisz się we wrzucanie filmów do poszczególnych "klas", wypadałoby najpierw zaznajomić się z definicją kina klasy B. Oba te filmy się do tej klasy nie zaliczają.

użytkownik usunięty
marcin261287

Alez oczywiscie ze zaliczaja.

Uzasadnienie?

Bo jeśli to tylko Twoja własna "Klasa B", a nie ogólnie przyjęta definicja, to w porządku.

ocenił(a) film na 4
marcin261287

marcin tak, to moja klasa "b" :) . nie jestem krytykiem, nie mam takich ambicji. kazda, nawet glupia historie da sie opowiedziec, lepiej badz gorzej. po takim kinie oczekuje rozrywki i strasznie sie wkurzam jak ktos mnie (widza) ma za idiote. bardzo lubie dobrze "zrobione" kino, ale coraz wiecej w komercyjnej produkcji wydmuszek, ktore (poza swietna postprodukcja) nie maja trzymajacej sie kupy fabuly. z Bessona lubie 5element, wielki blekit, leona, po lucy nie czulem sie urazony. tylko i az tyle...

użytkownik usunięty
marcin261287

Bo tak.

Okej.

ocenił(a) film na 7
ibarti

Lucy to ta sama liga(sam oba filmy o dziwo oceniłem na 7) jakby patrząc przez pryzmat,ze przy ogladaniu Przeznaczenia ktoś robi z ciebie głupka to przy Lucy tym bardziej :P

ocenił(a) film na 4
aronn

ja widze roznice.

ibarti

Bardzo podoba mi się ten zwrot - trafiony w sedno.