Podobieństwa, które można zauważyć przed obejrzeniem filmu, a po obejrzeniu traillera. 1.Historia rozgrywa się miedzy trzeba osobami, w każdym z filmów jest to jedna kobieta u dwóch mężczyzn. 2. Morderstwo lub próba morderstwa na łodzi. Podobiestwa po obejrzeniu filmu: 1. Jeden z mężczyzn odniósł sukces finansowy, drugi nie jest dobrze ustawiony życiowo, ale w obu filmach jest młodszy. Oglądałeś już?
Trailler zupełnie nie oddaje sensu filmu, a jedynym - spośród wymienionych przez Ciebie podobieństw - jest morderstwo lub próba morderstwa na łodzi. To jednak za mało by filmy nazwać podobnymi, takich są dziesiątki, jeśli nie setki.
Film widziałem blisko miesiąc temu na Słowacji. Teraz jest już legalnie dostępny w sieci. Nie wiem, czy znasz stronę lookmovie.ag, ale warta jest uwagi choćby dlatego, że pozwala - w razie potrzeby - na wprowadzenie własnych napisów.
Pozwoliłem sobie zajrzeć do Twojego profilu i nabrałem przekonania, że z dużą dozą prawdopodobieństwa ten film ocenisz bardzo wysoko.