Przypadek 39

Case 39
2009
6,6 75 tys. ocen
6,6 10 1 75074
5,6 7 krytyków
Przypadek 39
powrót do forum filmu Przypadek 39

Do tego filmu najlepsze byłoby złe zakończenie czy chociażby trochę bardziej realistyczne bo niestety
to co pokazali na końcu łamało wszelkie granicy głupoty i niedorzeczności. Oczywiście zważywszy na
to kim była ta dziewczynka i co pokazała wcześniej. Przecież nie tylko mącenie w głowie należało do
jej umiejętności.

ocenił(a) film na 6
pawel_nowakk

Dokładnie. Sam film jest ciekawy, jednak końcówka niszczy to co budowane było przez ponad godzinę.
Rzeczywiście zakończenie w stylu filmu Omen było by lepsze, ale z drugiej strony wtedy każdy by pisał że filmy są podobne ;).

Dupy nie urywa, ale można obejrzeć.

ocenił(a) film na 8
bokor

Bo to naprawdę dziwne. Nawet jak główna bohaterka była w stanie RAZ oprzeć się jej sile iluzji (chociaż i tak wyglądało to żałośnie) to co z ogromną przewagą jeśli chodzi o siłę fizyczną ? Zwykła kobieta ją pokonała i uciekła z tonącego samochodu, a ktoś o nadnaturalnej sile przegrał ?

ocenił(a) film na 9
bokor

Oj tak. Mogła zginąć główna bohaterka, a mała powinna odnaleźć nową ofiarę. Byłby materiał na drugą część. No ale- i tak film niezły. ;)

ocenił(a) film na 8
Prince_Hector

Jakby zginęła to dopiero byłby horror.

Prince_Hector

Obejrzyj alternatywne zakończenie - duzo lepsze i adekwatne do horroru.

ocenił(a) film na 8
totalECLIPSE

Oglądałem to coś na youtube i było beznadziejne. Już lepszy happy end.

Chyba, że jest jakieś inne o którym nie wiem.

pawel_nowakk

Wg mnie happy end nie był lepszy. A alternatywne nie było dopracowane, bo maksymalnie skrócone,ale i tak moim zdaniem tak powinna zakończyć się ta historia.