Przypadek 39

Case 39
2009
6,6 75 tys. ocen
6,6 10 1 75074
5,6 7 krytyków
Przypadek 39
powrót do forum filmu Przypadek 39

Jeśli tak jak ja, jesteś normalnym człowiekiem, który wchodzi na Filmweb, by dowiedzieć się, czy warto film oglądać, a nie taplać się w czyichś kompleksach, to nie daj się odstraszyć od tego filmu. Jest naprawdę dobry, zwłaszcza jeśli ktoś z jednej strony lubi horrory, a z drugiej docenia dobry warsztat aktorski i reżyserski. A z trzeciej nie rusza go kompletnie makabra polegająca na piłowaniu, miażdżeniu, wyrywaniu części ciała, gotowaniu żywcem i inne tego rodzaju rzeźnickie pomysły, które działają na trzewia bardziej niż na wyobraźnię.

Kawał porządnego dreszczowca! Naprawdę polecam. Bałem się autentycznie, a niełatwo mnie filmem przestraszyć.

ocenił(a) film na 10
Cargha

Zgadzam się, film świetny, no nie w 100%, ale wart oglądnięcia.

Cargha

Miałam podobnie! Do końca filmu stresowałam się i miałam zaciśnięty żołądek z nerwów! Nareszcie porządny horror, który zadziałał tak na mnie, jak dawno żaden! Bałam się jak dziecko :)

ocenił(a) film na 9
Kishlaczkowa

Zgadzam się również z komentarzami powyżej, cały film jest świetny, końcówka jak dla mnie fenomenalna. Od początku 'ciekawi' i trzyma w napięciu, na końcu stres i nerwy u mnie, jak u głównej bohaterki ;-)

przemson_filmweb

Jeszcze filmu nie oglądałem, przekierowałem się z filmu Sierota, który serdecznie polecam.
Case 39 na pewno obejrzę :)

ocenił(a) film na 8
Kishlaczkowa

chcesz wiecej dobrych horrorow? Obejrzyj horrory z Tajlandii, Japonii albo Korei. Sa straszne i dobre. Tylko, ze amerykanie je podrabiaja i wychodza z tego szmiry

ocenił(a) film na 7
Cargha

Fakt, niby takie nic z Bridget Jones, podszedłem do niego trochę z pobłażaniem, a okazał się całkiem dobry.