Zakończenie takie jakieś bez pomysłu
Czy tylko ja mam takie odczucie ?
Dokladnie tak samo mysle.... generalnie film byl fajny... ale zakonczenie malo ambitne.... ;)
[[[SPOILER]]] Mało ambitne? Bo nie zginęła, tak? Bo optymistyczne akcenty są 'bez pomysłu'? Wystarczy odczytać symbolikę, pzdr.
trochę ciężko z symboliką tutaj jeśli chodzi o utopienie demona jako rozwiązanie samo w sobie. Spodziewałam się większych rewelacji, bo film był bardzo dobry
Zgadzam się. Poza tym dziwne, że dziewczynka-demon nie mogła sobie poradzić z wydostaniem się z samochodu, ale może zrobią drugą część i okaże się, że przeżyła :)
< SPOILER >
ona szukala w ludziach tego, czego sie boja i przy pomocy tego ich zabijala, a raczej oni sami sie zabijali... Kiedy jechaly, Emily zauwazyla, ze mala sie boi i dlatego zaczela pedzic jeszcze szybciej i tym samym zabija ja bronia, ktorej mala uzywala przeciwko reszcie ?
Dlatego mala w karcie nigdzie nie zaznaczyla 'tak' na pytanie, czy sie boi (scena, gdy wyciaga od tego kolesia, ze boi sie szerszeni)
Film niezły, ale bez rewelacji 7/10. Zdecydowanie bardziej polecam w tej tematyce film "Sierota" (9/10 wg mnie): http://www.filmweb.pl/film/Sierota-2009-467339
Rzeczywiście film sierota jest znakomicie zrobiony , końcówka jest zaskakująca bardzo wciągający i interesujący film choć The Case 39 też ma dobrą fabułę ale końcówka bardzo kiczowata wygląda jak zapowiedz 2 części.... ale film pozytywny...
Zgadzam się, film ciekawy , myślałam ze będzie gorszy.Zazwyczaj nie oglądam horrorów ale ten był w porządku. Tyle , że koniec spaprany całkowicie.....
Film miło mnie zaskoczył, dużo lepszy moim zdaniem od " Sieroty". Koncówka faktycznie nieco kiepska, ale ogólnie film warto zobaczyc.