jak sie ang. nie chcialo uczyc w szkole.
Tak film juz jest w sieci bo wszedl w USA we wrzesniu jak tu pisze.
Film dobry.Moze nie byl specjalnie straszny ale mial klimat no i aktorow.Nie sztuka zrobic cianki film ale cieniasy zyskuja gdy aktorzy dobrze graja.Tutaj fabula byla nienajgorsza chociaz nieco powielona. Osobiscie ogladam "supernatural" i tam opetania sa na porzadku dziennym ;D wiec mnie nei zaskoczyli. Jednakze ta mała grala rozbrajajaco nie wiem czy jej nei widzialam w "Silent hill" czasem.Pewnie tak :].
Reszta aktorow tez nieglupio zagrala no i ogolnie fajna akcja była. Dam 8/10 w skali horror/thiller a co mi tam.Od lat juz nie robia nic ciekawego od czasow "omena" ale do takich horroroiw juz nie powrocimy nigdy..
Amen.
człowieku weź się opanuj!!! co ty tutaj wnosisz??
masz jakąśkolwiek kulture osobistą?? Założycielka konta też nie lepsza ale sam zacząłeś wiec sie nie dziwie.Takie wrzuty do kobiety na dzien-dobry?? pewnie jestes jakims drechem co to wino marki wino ciagnie co wieczor pod blokiem i pali jakis shit od ruskich co jest niby-zielskiem.Co sie dzieje na tym filmwebie ja pitole...
A ja akurat Jane_Mary20 popieram ty spojlerboy'u jeden. Wy jesteście proste ludzie i chcecie wszystko na gotowe i w dodatku jeszcze potraficie kłapać przy tym jadaczką. Ale taka jest Polska. Nie ma napisow zrobcie se sami ;D
bez komentarza zostawię Reznika.... :P
Co wypowiedzi autorki to nie zgadzam się, jeżeli ktoś zna inny język niż angielski to co też ma sobie go obejrzeć? Jak byś ty oglądała Hiszpański lub Francuski film to też byś mówiła, żeby sobie przetłumaczyć, choć nie znasz tych języków. Jeżeli nadal byś tak chciała to fajnie filmy oglądasz :)
Jej chodzilo o cos innego z tym jezykiem. Mianowicie o to, ze ludzie ktorzy
prosza, pytaja o napisy sa PAJACAMI - sciaganie jest nielegalne wiec nie
musicie sie tym chwalic i pytac o napisy na publicznym forum.
Uzyjcie wyszukiwarek, programow. Tego jest naprawde sporo i nie trzeba miec
wielkiej wiedzy.
Nie pytajcie tutaj bo to jak rozmowa na forum policji o kradzieży auta.