PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1142}

Psy

1992
7,7 216 tys. ocen
7,7 10 1 216247
7,5 85 krytyków
Psy
powrót do forum filmu Psy

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????/

ocenił(a) film na 10
Dead_3

w ciekawostki zaglądnąłeś?wątpie.tam masz wyraznie napisane,że w koncowych napisach pojawia sie nazwisko Jolanty Fraszyńskiej mimo,iż ona w filmie niewystąpiła.Pozdro:)

miedzianobrody

aha, dzięki.------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------

ocenił(a) film na 10
Dead_3

Oczywiście,że zagrała w tym kultowym filmie.Pamiętacie scenę "cielęcinki zaczekajcie".Zagrała jedną z tych prostytutek.

Iluvatar

Muszę sobie zatrzymać tą scenę i dokładnie się przyjrzeć...tylko po co z kolei piszą w ciekawostkach, że nie grała.

ocenił(a) film na 10
Dead_3

zaraz sprawdzę:)jeśli tylko mam w chacie ten film:P

miedzianobrody

ja właśnie sprawdziłem, żadna z tych poczwar nie wygląda jak Jola Fraszyńska moim zdaniem:)

ocenił(a) film na 10
Dead_3

No to nie wiem,bo wdawało mi się,że to ona.Ostatnio kilka razy w tygodniu oglądam Psy 2.Uzależniłem się cholera i znam już prawie na pamięć.Te dialogi,muzyka jazzowa i spodnie Pazury.Masakra kino.

Iluvatar

Też to miałem, jedynka i dwójka na pamięć, każdy tekst łącznie z intonacją:)To było jeszcze w czasach VHS.

ocenił(a) film na 10
Dead_3

Fraszyńska grała dziecko w PDD, który w związku ze sprawą Angeli odwiedza Maurer, ale scenę z je udziałem wycięto.