totalnie nielogiczny ten film, po prostu takie szmiry zadko ma sie nieprzyjemnosc ogladac, nie widzialem sensu tego filmu w ogole, a bohhaterka to wszystkie rozumy pozjadala i jest najmadrzejsza i w ogole szkoda gadac
Cóż, przykro mi bardzo, że nie dostrzegłeś sensu tego filmu i stwierdziłeś, że jest on nielogiczny.
w tym filmie nie da sie doszukac zadnego sensu, a jakby sie wglebic w fabule tego filmu to naprawde to wszystko nie trzyma sie kupy, ktos po prostu chcial zrobic oryginalny film na sile
Zgadzam sie z tobą, mi tez sie ten film nie podobał, nie miał sensu, nudnya podjecie trudnego tematu wcale mu nie wyszlo
Więc ja nie będe szukał tego sensu dla Ciebie na siłę. A z srugiej strony to jeżeli obejrzałeś ten film, to chyba powinieneś wiedzieć o czym był, a jeżeli nie, to masz przecież recenzje na FilmWebie, komentarze.
wiem o czym byl ten film i nie potrzebuje zadnych recenzji, natomiast nie widzialem zadnego ładu i składu w tym filmie, moznaby po prostu dlugo wymieniac powody dla ktorego ten film jest beznadziejny ale nawet szkoda na to czasu, krotko mowiac wszystko co sie wydarzylo w "pułapce" bylo wyssane z palca i nie mogloby miec nigdy miejsca (ani w rzeczywistym swiecie ani w jakims science-fiction), po prostu niezaleznie od okolicznosci to co sie dzialo w filmie bylo wg mnie glupie
A czy według ciebie ten film ma tematyke filozoficzno-etyczną czy jak ?
To jest thriller, więc prawda i fikcja sa odstawiane na bok, liczy sie zaskoczenie widza i dobre zwroty akcji. Wątpię żeby cię w ten sposób film nie zaskoczył, chyba że tak jak główna bohaterka odcinałeś/odcinałaś dorosłemu facetowi jaja i już cie to nie szokuje.
wiec z poczatku zpodziewalem sie dobrego thrillera ale potem okazalo sie ze akcja nie byla zaskakujaca tylko denna, zaskoczenie w filmie tez powinno miec jakis sens a jak juz mowilem tu wszystko bylo wyssane z palca