PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=184532}

Pułapka

Hard Candy
2005
7,0 45 tys. ocen
7,0 10 1 44875
6,8 16 krytyków
Pułapka
powrót do forum filmu Pułapka

Czy warto?

ocenił(a) film na 8

Na innym filmowym forum co do tego filmu, ludzie pisali, że nie wart jest ten film uwagi, a tutaj odwrotnie :) Więc ja się pytam:
Czy można Filmwebowiczom zaufać i spokojnie wybrać się na "Pułapkę" do kina? :D

ocenił(a) film na 10
freepick

Nie, niemożna nam Filmwebowiczą zaufać. Z prostego powodu. Każdy ma inny gust i każdy inaczej się ywraża o tym filmie. Zresztą nie tylko o nim. Pokaż mi chociaż jeden film o którym nie ma negatywnych i pozytywnych opini. Zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie spodobało, więc najlepiej rzuć monetą czy iść czy też nie ;)

freepick

Osobiście... film jest kiepski. Nie polecam. Mylący też jest plakat.

Chwilowe ekstremum dla Panów - wyobrażenie o obrzezaniu....itp.
Szkoda gadać.

ocenił(a) film na 3
freepick

Ja osobiście nie polecam filmu, strata czasu. Nudny. Tak mi się dłużyło oglądanie, że myślałem, iż minęły z jakieś 3h, podczas gdy minęło tylko50 minut. :/

ocenił(a) film na 8
Dr_Hannibal_Lecter

Ludzie, chciałem usłyszeć: "Tak, idź na ten film koniecznie!!! Polecamy!!! Jest bardzo ciekawy" etc...

A tu rozczarowanie ;(

ocenił(a) film na 5
freepick

Stanowczo odrawdzam ten film, nie przypadł mi do gustu,wrecz przeciwnie zanudził i to strasznie.Pomysł niby dobry,gra aktorów znakomita,poczatek zapowiada sie dobrze ale pozniej tragedia...Nie mowie ,że całkowita tragedia ,ale jak ktos chce isc na niego do kina i wydac kase na bilety to niech sobie odpusci...zapraszam i polecam "Ludzkie Dzieci"

ocenił(a) film na 10
freepick

A ja z kolei polecam. Moim skromnym zdaniem film jest na prawdę godny uwagi:) POLECAM!:)

ocenił(a) film na 8
Final_Goodbye

Nareszcie jeden pozytywny głos w tym temacie :)

ocenił(a) film na 5
freepick

Naprwde nie warto,nakrecilam sie na ten film ale opisy sa zaprzeczeniem tresci. zaczyna sie ciekawie ale juz po 20min wiadomo jak sie skonczy. nudny,dluzy sie chodz gra aktorska genialna. przykre rozczarowanie ;/

ocenił(a) film na 8
freepick

Widze, że podobają Ci sie takie same filmy jak mi więc ten też Ci się spodoba :) moim zdaniem 8/10

ocenił(a) film na 9
freepick

Jeśli ten film jest nudny, to ja jestem królową Anglii (najwyraźniej jeszcze nieodkrytą). Film niezwykły. I nie wiem czy pozytywnie, czy negatywnie, ale wiem jedno - inny w jaknajbardziej innym tego słowa znaczeniu. Coś nowego, świeżego, choć ciężkiego w zrozumieniu.

freepick

ja obejrzalam ten film dzisiaj i wedlug mnie jest fajny... troche za duzo nudnej fabulki, ale po niej nastepuja zaskakujace akcje!! mysle, ze powinienes pojsc o kina, bo nigdy nie dowiesz sie czy dobrze zrobiles... a mysli innych to strata czasu... o gustach sie nie dyskutuje;]

freepick

Nie idz do kina nie trac kasy i czasu bo nie warto. Wychodzac z tego filmu bylem tak zmeczony i glowa mnie bolala jak by ten film trwal 10 h.

ocenił(a) film na 3
freepick

W filmie nic się nie dzieje.Laska mści sie niby na facecie hmmm raczej psychicznie. Przez poł filmu kastruje goscia po czym okazuje sie ze go nie wykastrowala. Kiepski i nudny.Nic nie ma w tym filmie.Przeciagany na maxa
A laska kiepsko grala
sztucznie
dziwnie wypowiadal swoje kwestie.Nie polecam filmu.Ci co sie nim tak wzruszaja to chyba nie widzieli dobrego filmu psychologicznego.Hmm a moze ja sie juz naogladalem za duzo.Hmmm ale czy tego moze byc za duzo.Nie no wiec mam racje film kiepski.

ocenił(a) film na 8
coobitza1

A zaryzykuję, pójdę do kina na Pułapkę :D a potem może ocenię, prawda - o gustach się nie dyskutuje, jednakże, cieszę się, że nie powstała tutaj żadna kłótnia :)

ocenił(a) film na 8
freepick

No mądrą osóbka:-).Bardzo dobrze zrobiłaś, że idziesz na ten film.Warto.

ocenił(a) film na 8
Muppetus

Jestem płci męskiej :))

ocenił(a) film na 8
freepick

Dlatego napisałem osóbka:-).Totalnie zapomniałem o tych symbolach przy imieniu,więc musiałem coś wykombinować;-)