Jestem pełen szacunku dla twórców i aktorów tego filmu. Zrealizowali obraz którego tak naprawdę do ostatnich minut nie wiemy komu kibicować. Ofiara czy kat te dwa słowa przeplatają się w nasze głowach przez cały film. Jestem pełen nadziei że powstanie druga część , Tego trudnego do zrozumienia filmu. W prawdziwym życiu wiele dzieci doznało nie odwracalnych krzywd przez ?dorosłych?, niech ten film będzie przesłanką dla wszystkich którzy myślą że krzywdy dzieci ujdą im bez kary. A WTEDY TO DRAPIEŻNIK BĘDZIE ZWIERZYNĄ.
Tak,film świetny to prawda.Ale mam wrażenie,że większość osób go nie zrozumiała.Bo ten facet nie był pedofilem.To ta dziewczynka mu to wmówiła.Jest to film psychologiczny więc ma wiele przesłań a jednym z nich jest to,aby nie kierować się stereotypami(że każdy facet,który czatuje itp. jest odrazu pedofilem).Mówi jeszcze,że jeśli komuś będzie się coś notorycznie wmawiać i powtarzać to ta osoba w końcu w to uwierzy.Jest też wiele poruszonych problemów w tym filmie między innymi ten współczesny problem o zboczeńcach,którzy polują na czatach na swoje młode ofiary itp.
Bardzo dobry film,ale bezsensem byłoby nagranie 2 części;/
Po co?Właśnie on ma zostawiać lekki niedosyt.
Pozdrawiam;)