Jak dla mnie film jest pierdolniety!!! Obejzalem go do konca tylko dlatego ze oceny na filmwebie byly takie wysokie! Najbardziej mnie dobilo ze byl tak bardzo przewidywalny! WIELKA H uynia !!!
... a ty EuroTrip!
Posejdon dostal ode mnie wysoka ocene jako film katastroficzny i tylko taki! Jezli Hard Candy zaliczasz do tej samej kategorii to gratuluje.
Vaffunculo foro dell'asino, voi potete succhiare le mie sfere se voi prego piacevoli !!!
co masz do Euro Trip'a? - majstersztyk komediowy! a odnosnie Hard Candy (bynajmniej katastroficzny nie jest, choć ja wiem czy dla głównego bohatera nie.. :) to muszę ci powiedzieć, ze takie filmy nie są widocznie dla ciebie..
Z pozoru nic sie nie dzieje; wszystko wewnątrz mieszkania, a dla mnie po prostu rewelacyjny (budowanie napięcia, emocje..)
a twój tekst, że był przewidywalny to już mnie całkiem rozwalił BUHAHA!
patrząc tylko i wyłącznie na efekty w Posejdonie jestem skory dać mu nawet 7\10, ale oceniam go jako całokształt - fabuła, przede wszystkim gra i dialogi aktorów to po prostu ŻENADA! (dlatego zasłużone 3\10:)
PS."Vaffunculo foro dell'asino, voi potete succhiare le mie sfere se voi prego piacevoli" - what the fuck?