TAK ZEśWIROWANEJ malolaty nie widziałem dawno podczas oglądania tego filmu miałem ją ochote za...bic i jeszcze te zakończenie uszło jej to na sucho to nie fair uczycie takimi filmami młode dziewczyny że mogą zniszczyć faceta i im to ujdzie na sucho ....a że on był drobnym poddglądaczem internetowym może światkiem zabójstwa to już inna sprawa ...do tego jeszcze była zupelnie aseksualna nie nadawała sie do roli mlodej nimfetki ...więcej była podobna do brzydkiego podrostka ...
Widać jak uważnie oglądałeś ten film... Nawet nie chce mi się komentować Twojej wypowiedzi...
niestety filmu nie zrozumiales. jesli taka kienematografia jest dla Ciebie zbyt trudna, to radze wybrac sie na 'polowanie na misia' bądź też coś w tym klimacie :]
"była zupelnie aseksualna nie nadawała sie do roli mlodej nimfetki ...więcej była podobna do brzydkiego podrostka ..." ehh, no tak. szkoda, że nie udało Ci się wpaść na pomysł, iż ta aktora została celowo wybrana do tej roli, (którą btw. odegrała perfekcyjnie). miałeś zwrocic uwage na to, co ona robi, czuje, mowi a nie jak wyglada.tak samo, film rozgrywal sie w tak skromnej scenerii, by to nie psuło efektu jakim był scenariusz sam w sobie.
"uczycie takimi filmami młode dziewczyny że mogą zniszczyć faceta i im to ujdzie na sucho"
tak więc wg. Twojej teorii "piła" i "siedem" uczą jak zostać psychopatą. moze najepiej jak beda powstawaly filmy tylko o milosci, przyjazni i zyciu w zgodzie z natura? halo, tutaj świat. ten film idealnie łamie temat tabu, jakim jest w dzisiejszym zyciu pedofilia. nie mowie, ze dziewczyna postepuje wlasciwie, nie bronie tez tego faceta. ale gratuluje rezyserowi oraz aktorom za wykonanie kawalka dobrej roboty. oby tak dalej.
Ciesze sie,że ci sie ten film podobał.Dla mnie to było strasznie kiepskie kino, które bardzo mnie zmeczyło i zanudziło.Jestem ciekaw jak został w tym filmie złamany temat tabu pedofili...dziwne, bo wydaje mi sie ,ze od poruszania takich tematów najlepiej nadaja sie dramaty.A w tym filmie bardziej była uwypuklona sylwetka dziewczynki psychopatki(nie było za bardzo wytłumaczone nawet za kogo) niż zboczonego pedofila.Bo niby jakie masz argumenty na to jakim był czlowiekiem i ile wyrzadził zła...Kolejne pytanie dlaczego to akurat on,co wiazało młodna dziewczynke z rzekomą ofiara pedofila.A może powiesz mi jakie powiazania miał niby wspolnik pedofila z dziewczynką...dlaczego sie zabił,a moze ona go zabiła.A dlaczego ona mu nie wierzy...czy facet który jest na skraju zycia,wybierze wstyd przed kobietą z która cos go kiedys wiazało i wiezienie za pedofilie a nie za zabojstwo, czy może poslucha rady 14 letniej dzieczynki i powiesi sie bo ona tak wymyslila zemste.itp w tym filmie są same bzdury...A co do tej nimfetki,to ty chyba jestes pedofilem,bo jak mozna nazywac badz nie nazywac nimfomanka dziewczynke 14 letnia...