PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=184532}

Pułapka

Hard Candy
2005
7,0 45 tys. ocen
7,0 10 1 44817
6,7 14 krytyków
Pułapka
powrót do forum filmu Pułapka

kim naprawde byla dziewczyna...? jak wpadla na trop? i dlaczego wlasnie prawdopodobnych oprawcow donny szukala? to tak naprawde nie ma wiekszego znaczenia,bo nie to jest filmie wazne, przynajmniej dla mnie.
zauwazmy ze fabula filmu nie opierala sie o karkolomne poszukiwania mordercy czy ukladanie planu zemsty ale o samo znecanie sie nad pedofilem nie fizycznie ale psychicznie. doprowadzenie czlowieka ,ktory sam gral na emocjach , dreczyl, do miejsca bez wyjscia do popelnienie samobojstwa. o tym ze kazdego mozna zapedzic w pulapke. o tym jest ten film.

ocenił(a) film na 9
tyranka

Droga koleżanko! Myśl, że bardzo dobrze zrozumiałaś i zinterpretowałaś film. Wierz mi, że niewielu ludziom się udaje doszukać sensu filmu. Większość ludzi lubi oglądać filmy proste, bezsensowne bnyleby się zabijali, krew sikała we wszsytkie strony i byo dużo wysadzonych samochodów. Pozdrawiam i tak trzymać :-)

ocenił(a) film na 9
tyranka

Dobra interpretacja scenariusza... Choć oglądając ten film czułem się jakbym oglądał Missery z Katy Bates, scenariusz o czym innym... Choć sama walka dwóch postaci na ekranie jest podobna. Ale film rzeczywiście jest dobry.