PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030641}

Puchatek: Krew i miód 2

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
2024
3,9 4,2 tys. ocen
3,9 10 1 4221
4,4 8 krytyków
Puchatek: Krew i miód 2
powrót do forum filmu Puchatek: Krew i miód 2

Zwykle tego nie robię ale to gównowersum jest tylko po to żeby kilku dupków z jakiegoś małego studia zarobiło hajs na kontrowersji. Zgwałcili dzieciństwo wielu z nas puszczając ten badziew, a nowe pokolenia będą żyć w świecie gdzie nie ma już bajek z prostym, może naiwnym, ale bardzo koherentnym morałem. Będą żyć w świecie, gdzie taśmowo produkowane wysrywy oparte na pięknych bajkach oglądanych przez ich rodziców czy przez starsze rodzeństwo zalewają kina i jedyne co mają zaoferowania to obrzydliwy gore i paskudne postaci. I ja wiem że publika musi dorastać, ale jak nastolatkowie chcą obejrzeć jakiś fenomenalny horror to są halloween, koszmar z ulicy wiązów, obcy, predator, boogeymen, czy egzorcyste. Są to filmy robione przez ludzi znających się na fachu, którzy wiedzą co robią.

ocenił(a) film na 8
Gm27

Jak masz problem to nie oglądaj. Ja z chęcią zobaczę wszystkie szykowane filmy.

ocenił(a) film na 7
Igi1997

Zgadza się, ja się wychowałem na Puchatku, a te filmy mnie nie obrażają (może technicznie ciut lepiej mogłoby być, no ale...) i nawet czekam na część 3 (podobno ma wyjść)

ocenił(a) film na 2
Gm27

Bojkoty konsumenckie prawie nigdy nie działają. Ale ja nie o tym. Myślę, że po pierwszych beztalenciach, którzy chcą tylko zarobić mogą pojawić się prawdziwi twórcy. I zrobią coś ciekawego i nowego z tymi historiami. Chyba trzeba przeczekać ten skok na kasę od debili. I się wytłumaczę, widziałem Puchataka 2 na maratonie. To nie jest film wart wybrania się wyłącznie na niego