Czy film nie będzie czasem o tym, że para homoseksualistów popełniła grzech sodomii i jeszcze adoptowali dziecko. A ci trzej ich przyszli ukarać...???????
Habemus papam, Habemus papam, Habemus papam, Habemus papam, Habemus papam!!!!!!!!!!!!!!!! Harkonen Mglisty Tolerancyjny VII wybrany. A Shadow skrył się w cieniu.
A wiesz, że w następnym roku będzie premiera Smurffów. Ruchanna w roli głównej. Tylko nie wiem czy to będzie film animowany, czy aktorski? Nie próbowałbyś się załapać do obsady?
MAJĄ CIĘ: https://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/9684359,papa-smerf-w-rekach-policj i-przez-25-lat-kierowal-grupa-przestepcza.html
I tam, fiu, fiu. Już wyszedłem za poręczeniem majątkowym lokalnego proboszcza. Dwie tace zastawił w myśl zasady - postaw się. a zastaw się (dla zioma).
U tego się zastaw (z pejsikami). Będziesz uciekał skoro świt z tym tylko co będziesz miał na tyłku.
https://www.youtube.com/watch?v=_-PasxAyE3k
Tyle co na d...inie Harkonen miał. A może nawet tego go pozbawili. Trzyma się za klejnoty, uciekając.
DROGI HARKONENIE. ONI POZBAWIĄ CIĘ KLEJNOTÓW. ONI, ONI, ONI.... NIE BĘDZIESZ JUŻ MUSIAŁ ZASŁANIAĆ SIĘ LISTKIEM FIGOWYM.
LITOŚCI. Żyd zapytany przez chrześcijanina : — Dlaczego Żydzi na pytanie zawsze odpowiadają pytaniem? Odpowiedział: — A dlaczegoby mieli nie odpowiadać pytaniem?
Tak mi przykro. Ale słuchaj, mam dla Ciebie radę. Drogi Kolego Harkonenie, w historii istniała, i co ciekawe istnieje nadal, instytucja Antypapieża. Poszperaj w internecie na ten temat. Dowiesz się więcej i będziesz wiedział co robić. Tylko ostrzegam, jest też haczyk. Musisz się przenieść do Avinionu. pozdrawiam Cień
W TAKI RAZIE MÓWISZ BŁAGAĆ O PRZEBACZENIE, ŚPIEWAJĄC: ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪Father, forgive me, I tried not to do it
Turned over a new leaf, then tore right through it
Whatever you taught me, I didn't believe it
Father, you fought me, 'cause I didn't care
And I still don't understand
So I look back upon my life
Forever with a sense of shame
I've always been the one to blame
For everything I long to do
No matter when or where or who
Has one thing in common, too
It's a, it's a, it's a, it's a sin
It's a sin ♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪♪ NIE WIEM CZY FATHER CI PRZEBACZY?
Harkonenie VII Mglisty-Tolerancyjny-Ślepy NIE DONOŚ. Facet jest z Turcji. Zaszczycił nasz skromny FilmWeb. Wybrał go zamiast IMDB. Doceń to. Będziesz jak Poczta Polska SA: donosi na czas. Chcesz tego?