Ten FILM jest po prostu GENIALNY! Obejrzałem Go właśnie (po raz już nie wiem który) i za każdym razem te cudowne odczucia:)(super) akcja, muzyka, dialogi, humor, gra aktorska (itp. itd.), to wszystko tworzy ten niepowtarzalny KLIMAT... do tego jeszcze te „historyjki”, które nie są chronologicznie ale tak świetnie się komponują, uzupełniają i są poukładane w tą wspaniałą całość – kurcze, ale trzeba mieć łeb żeby to wymyślić... (pewnie łeb pełen filmów – ale i coś jeszcze:) Za każdym razem sobie myślę – jak On na to wpadł...? (i dlaczego to nie byłem ja;) ) A teraz tak poważnie, mówiłem, już ze film jest genialny?;) Miłego oglądania, Pozdrawiam:)
Też właśnie wczoraj oglądałem i mimo, że raz enty to znowu z wrażenia po*ebało mi mowe ;D kocham ten film po prostu KOCHAM !!! To świetnie, że ludzie mają podobne odczucia... ale dosyć ! nie liżmy się już po chu*ach :D
Ten film jest po prostu fenomanalny, jedyny w swoim rodzaju, z jednej strony cieszę się, że go obejrzałem i że mogę do niego wracać, z drugiej strony ciągle czekam aż Tarantino zrobi coś równie genialnego jak PF.
Wiem niestety, że takie dzieło nigdy już nie powstanie, nic nie dorówna PULP FICTION(jedynie Lot nad kukułczym jest dla mnie minimalnie lepszy,ale jest tozupełnie inna bajka zupełnie inny gatunek literacki:) ).