Zawiodłem się, ponieważ postanowiłem obejrzeć ten film pod wpływem bardzo dobrych opinii wśród moich znajomych i filmwebowiczów. Film nudnawy, myślałem, że zasnę w połowie. Jakimś cudem dotrwałem do końca. I teraz pytanie - dlaczego ten film uznany jest za rewelacyjny i zajmuje aż 9 miejsce w rankingu światowym? Humor na prawdę na niskim poziomie. Nie polecam fanom dobrego kina gangsterskiego. W ogóle jakiegokolwiek kina....
Wobec Twego nietuzinkowego znudzenia i fundamentalnego nieogaru, że PF wymyka się konwencji filmu gansterskiego, komedii, kryminału i innych, stojąc sobie gdzieś obok - na ogromnym haju, zaśmiewając się do rozpuku - jestem kompletnie bezradny. Nie pomogę. Widzę, że polubiłeś nietypową konwencję Fight Club, Dnia Świra, więc może ten nietypowy film powinieneś obejrzeć jeszcze raz.
"Najgorsze, co można mieć przed filmem, to oczekiwania i nastawienie." Paulo Coehlo - sad but true
Tak, a jeszcze gorsze co można mieć to durną siostrę znającą hasło do Twojego konta ;) Humor PF jak najbardziej wpisuje się w moje poczucie humoru i nie mam wątpliwości co do tego, że film jest świetny :D.
Dopiero teraz zauważyłAM, że mnie tak strollowała, jak odpowiedziałeś, a więc dzięki;D
A to chylę czoła przed takim trollingiem :) Nudziłem się i akurat ten komentarz mnie "chwycił". Sprawdź jeszcze płeć, bo chyba też jest przestawiona ;)
Haha, rewelacja!!! Też dałem się wkręcić, mam nadzieję że siostra zażartowała i nie są to jej rzeczywiste poglądy... :)))
Na szczęście nie,bo obie uwielbiamy ten film :D Po prostu chciała się zemścić za to, że kiedyś tam wbiłam się jej na facebooka :))
Za cos takiego zrób jej z dupy jesień średniowiecza, a jeśli zwiała do Indochin, to niech nasz czarnuch zaczai się w miseczce z ryżem i strzeli jej w łeb. Straciła wszystkie prawa w Los Angeles.