PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1039}
8,3 706 tys. ocen
8,3 10 1 705606
9,2 83 krytyków
Pulp Fiction
powrót do forum filmu Pulp Fiction

Tak to jest jak sie sugeruje iloscia ocen i ocena ;/ 8 miejsce na swiecie ? Za co ? Sorry ale mimo kilku dobrych akcji i dialogow film nie jest zbyt porywajacy a momentami nudny .. Oceniam go na 6/10 bo jest dobry ale do tej oceny ktora mu dalo 45497 to mu brakuje sporo.

ocenił(a) film na 9
kamil7k

Dziwne obejrzałem ten film za 15 razy i za każdym razem był równie ciekawy... Dziwne. Może obejrzyj Transformers tam zawsze coś się dzieje... Szkoda ze na tak niskim poziomie.

szczepan600

tak jak już to ktoś powiedział kiedyś na forum - dobrze było jak ten film był dawniej koło 30 miejsca w rankingu, nie dlatego, że nie zasługuje na to by być w pierwszej 10, ale dlatego, że pojawiało się mniej kretyńskich postów typu: "a czemu ten film jest tak wysoko, przecież nie zasługuje" itp.

szczepan600

Transformers ogladalem po 2 razy obie czesci i faktycznie sie cos zawsze dzieje ale jak ty 15 razy ogladales ten film to ci wspólczuje .

ocenił(a) film na 9
kamil7k

Dzieje sie dzieje... Szkoda tylko, że pokaz głupoty. Jak lubisz, Transformers to już dla mnie oczywiste, czemu ci sie Pulp nie podobał. A mi współczuć nie musisz... Bo czego? Obejrzenia świetnego filmu czy może dobrego Gustu? A może tego, że umiem docenić to, co faktycznie jest coś warte?

ocenił(a) film na 10
kamil7k

Co ty fanzolisz? Jakiś frustrat jesteś czy dzieciuch? Ten film po prostu urywa jaja. miejsce w pełni zasłużone.
A... by the way, Transformers to niezła kaszana.