Tak to jest jak sie sugeruje iloscia ocen i ocena ;/ 8 miejsce na swiecie ? Za co ? Sorry ale mimo kilku dobrych akcji i dialogow film nie jest zbyt porywajacy a momentami nudny .. Oceniam go na 6/10 bo jest dobry ale do tej oceny ktora mu dalo 45497 to mu brakuje sporo.
Dziwne obejrzałem ten film za 15 razy i za każdym razem był równie ciekawy... Dziwne. Może obejrzyj Transformers tam zawsze coś się dzieje... Szkoda ze na tak niskim poziomie.
tak jak już to ktoś powiedział kiedyś na forum - dobrze było jak ten film był dawniej koło 30 miejsca w rankingu, nie dlatego, że nie zasługuje na to by być w pierwszej 10, ale dlatego, że pojawiało się mniej kretyńskich postów typu: "a czemu ten film jest tak wysoko, przecież nie zasługuje" itp.
Transformers ogladalem po 2 razy obie czesci i faktycznie sie cos zawsze dzieje ale jak ty 15 razy ogladales ten film to ci wspólczuje .
Dzieje sie dzieje... Szkoda tylko, że pokaz głupoty. Jak lubisz, Transformers to już dla mnie oczywiste, czemu ci sie Pulp nie podobał. A mi współczuć nie musisz... Bo czego? Obejrzenia świetnego filmu czy może dobrego Gustu? A może tego, że umiem docenić to, co faktycznie jest coś warte?