Tego się nie da oglądać, ten film jest delikatnie mówiąc: niemądry, ordynarny, bezsensowny i ogólnie rzecz biorąc "chory". Nie wiedziałem o co chodzi, jacyś goście ciągle strzelają, przeklinają, gadają o jakiś skarpetach czy czymś takim, męczyłem się oglądając ten film.
Ijohscdljkhsdavjhilscdakjblvddsjhkllhbjdsvflbhjsdvfljhbdavfjhlbcfjdshlblhjdbfacj ghlvfadhjglvdfavadhjlgac djhg,cdvahjgl cluaydghjkgcad ggukcasckvxxzjhvk xashbkjjkhgsdackgducsybhjldcasjlhbadssjkhbadskjhbbjhkdaqs
Niby na jakiej podstawie?! To ty używasz kompletnie nie poprawnej polszczyzny ,i żeby zrozumieć o co ci chodzi trzeba się domyślać!
z tego co mi wynika i jedno przychoduz mi do glowy ze myslisz ze jestem zombie..
po drugie jp sie naucz,a po trzecia czwarta piata szosta wypad trola bo smiecista
Nie masz mózgu w sensie, że jesteś skończonym kretynem, debilem, który nie wie ile to 2+2, oraz (co najbardziej świadczy o jego imbecylizmie) uważającego się za najmądrzejszego, dlatego nie będę z tobą rozmawiać, bo nie zamierzam poświęcać swojego cennego czasu na takich matołów jak ty!
Spytałem się mojego wujka (zapewne ci mówiłem, że skończył Szkołę Filmową w Łodzi), który jest zarazem psychologiem i powiedział, że idiotę oraz prostaka można poznać po jego ulubionym filmie, spytałem się kim jest osoba, której ulubiony film to Pulp Fiction, odpowiedział mi, że z
taką osobą nie warto rozmawiać, gdyż to jest uparty, ordynarny cymbał, który kompletnie nie zna się na kinie!
Rozmowa nie musi się odbywać na żywo, ale również może mieć miejsce przez internet.
Pokazałem twoje słowa mojej nauczycielce polskiego i zaczęła się modlić, żeby Bóg dał ci chociaż trochę rozumu.
Teraz napiszę w twoim stylu:
idiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaid iotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiotaidiota
z cebie jest mój tempy rozmowco.
Koniec pisania w twoim stylu, teraz będę pisać normalnie:
Mam już dosyć rozmowy z tobą, gdyż to kompletnie nie ma sensu, bo jesteś ułomny.