Buhahahahahahaha !! Poprawił mi się humor jak to przeczytałem :)
LOL
Heh a to ze to nie jest poprawna data premiery w polsce bo ogladalem ten film w 2000 roku po polsku !
wow. serio? z tym ze juz wczesniej niz ogladales byl po polsku i co z tego? czytac nie umiesz?
yyy premiera to jest coś pierwszego czyli ... jak może być druga premiera <zonk> i źle żę zminili tamta PRAWDZIWA premiere
Jestesmy 12 lat do tylu nie tylko w takich dziedzinach jak premiera filmu... :(
Premiera - pierwsze przedstawienie utworu dramatycznego, opery itp. w danej inscenizacji, w danym teatrze; także: wyświetlenie po raz pierwszy nowego filmu.
Do tych co nie wiedza co to premiera...
Łośki w tym roku Pulp fiction miało też kolejne wejście do kin w USA.Film jest tak lubiany,że Tarantino wystawił go na prośbę fanów.Wasz mózgi czasem mnie przerażają swoją głupotą.
A co w tym zlego, że film jest w kinie po raz drugi? W Polsce był już wyświetlany w roku 1995 i to jest prawdziwa data premiery. Filmweb zmienil ją na jakiś czas (mam nadzieję, że nie na zawsze).
Wire ma rację. Nie powinni zmieniac premiery Pulpy z lat 90tych na tą obecną. Jest tylko jedna premiera i był w 1995 roku bodajże.
Bez sensu! Powinien być 1995 rok i basta! Czy to znaczy, że gdy Tarantino znów postanowi odgrzać ten "kotlet" - powiedzmy w 2017 roku - to FilmWeb po raz kolejny "odświeży" mu datę premiery? I kto w ogóle wpadł na ten pomysł ze zmianą daty? Jak dla mnie, jest to ZONK tego roku!
Fakt. Pomysł ze zmianą daty na Fw beznadziejny. Stad zresztą cąła ta zywiołowa dyskusja wynikła.
no, niezłe :> nieraz filmy wchodza 2 - 3 lata po swiatowej premierze,a to mamy mały rekord :P